Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Paris Hilton doet boekje open over mishandeling tijdens jeugd

Paris maakte verschrikkelijke dingen mee tijdens haar periode op een kostschool.

Paris Hilton

Als tiener werd Paris Hilton vanwege haar uitbundige party behaviour naar een kostschool gestuurd. Dit bleek echter een complete hel te zijn. In een interview met People Magazine vertelt Paris dat zij op deze kostschool werd mishandeld.

Kostschool

Op haar zeventiende werd Paris door haar ouders naar een kostschool in Utah gestuurd. Naar eigen zeggen werd de realityster hier mentaal en fysiek mishandeld. Vanaf het moment dat ze bij deze kostschool aankwam, voelde ze dat er iets niet goed zat.

"Ik wist dat het erger zou worden dan waar dan ook. Vanaf het moment dat ik wakker werd tot ik naar bed ging, werd er de hele dag geschreeuwd in mijn gezicht. Een voortdurende marteling."

Mishandeling

Paris vertelt over de bizarre dingen die zij in deze periode meemaakte. Naar eigen zeggen had de realityster de hele dag door paniekaanvallen en kon ze niet stoppen met huilen. De docenten gedroegen zich verschrikkelijk tegenover de kinderen op deze kostschool.

"Ze gaven me constant een slecht gevoel over mezelf en pestten me. Ik denk dat het hun doel was om me te breken. Ze mishandelden ons fysiek, sloegen en wurgden ons."

Documentaire

Paris vertelt dat ze na al die jaren openhartig wil zijn over deze periode uit haar jeugd. Het heeft haar gemaakt tot wie zij nu is. Inmiddels is de kostschool in Utah overgenomen door een andere eigenaar. Helaas zijn er ook andere slachtoffers die in dezelfde periode als Paris mishandeld werden op deze school.

In de nieuwe documentaire This is Paris doet de blondine een boekje open over haar verleden. De documentaire is vanaf 14 september te bekijken op het YouTube-kanaal van Paris.

Misschien ook voor jou:
Zien: zo zag Paris Hilton er als tiener uit
Showbizz
  • Insider
  • BrunoPress