Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Amanda Balk bevestigt: 'Afrojack ziet dochtertje morgen weer'

De 8-jarige Vegas wordt na maanden eindelijk weer herenigd met haar vader.

Amanda en Vegas

De gemoederen liepen de afgelopen dagen hoog op tussen ex-lovers Afrojack en Amanda Balk. In de media klonken berichten dat de dj zijn 8-jarige dochtertje Vegas niet zou willen zien, maar daar was volgens hem niets van waar. Ook Amanda deed de nodige uitspraken over de kwestie. Nu lijkt het eind goed, al goed te zijn. Amanda vertelt dat haar dochtertje morgen weer wordt herenigd met haar vader.

Dochtertje Vegas

"Jammer genoeg hebben velen van jullie meegekregen wat er bij ons thuis speelde", begint Amanda haar verhaal op Instagram. De realityster doelt hier natuurlijk op de moeilijke kwestie tussen haar ex Afrojack en haarzelf. De dj reageerde gisteren uitgebreid op het gerucht dat hij zijn dochter niet meer zou willen zien. Dit zou onder andere komen door zijn kersverse vrouw Elettra Lamborgini, die hem zelfs zou verbieden om contact te hebben met zijn dochter.

Hier is helemaal niets van waar, zei Afrojack aka Nick van de Wall gisteren. Volgens hem lag het aan de moeder van Vegas – zijn ex-vriendin Amanda – dat hij zijn dochtertje niet zag. Die liet op haar beurt weten dat hier weer niets waar van was.

Eind goed, al goed

Na alle beschuldigingen over en weer lijkt er nu dan toch eindelijk een goede afloop te zijn. "Nu toch mijn vuile was op straat is gegooid, vind ik dat ik jullie ook op de hoogte moet brengen van een goede afloop", schrijft Amanda onder een kiekje van Afrojack en zijn dochtertje. "Na wikken en wegen kunnen morgen dan eindelijk de vader van Vegas en Vegas elkaar in de armen vliegen. Vegas is helemaal happy en ik gun het haar enorm."

Tot slot bedankt de brunette iedereen die meeleefde met haar situatie. "Ik heb zoveel lieve berichten van andere moeders en vaders gekregen, die in vergelijkbare situatie verkeren. Bedankt hiervoor", schrijft ze. "Co-ouderschap is een complexe verantwoordelijkheid, maar ik ben me ervan bewust dat ik nu eenmaal in deze situatie zit. Ik moet er voor Vegas het beste van maken. Let love bloom", sluit ze het emotionele bericht af.

Misschien ook voor jou:
Amanda Balk openhartig over scheiding na arrestatie ex-man
Showbizz
  • Brunopress, Instagram