Ai! Slecht nieuws voor Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Afrojack klapt uit de school over dochtertje: 'Ik mis haar heel erg'

De dj haalt hard uit naar zijn ex Amanda Balk.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Afrojack

Het is een treurige situatie rondom Afrojack en Amanda Balk. Onlangs klonken er geluiden dat de dj zijn 8-jarige dochtertje Vegas niet meer zou willen zien. Maar daar is helemaal niets van waar, laat hij weten. Sterker nog: volgens de dj ligt het aan ex Amanda dat hij zijn dochtertje amper ziet.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Rekeningen betalen

Dat Afrojack aka Nick van de Wall nu publiekelijk over zijn dochtertje spreekt, is bijzonder. Normaal gesproken doet-ie dit niet, omdat hij wil dat haar leven privé blijft. Maar na de geruchten dat hij Vegas niet meer zou willen zien, doet de dj nu tóch een boekje open over de situatie. "Elk kind heeft recht op privacy, daarom ben ik ook diep teleurgesteld in bepaalde media outlets die ongecontroleerde en onjuiste verhalen publiceren over mijn relatie met mijn minderjarige dochter", laat hij weten aan RTL Boulevard. "Dat is voor haar en voor mijzelf erg kwetsend. De recente negatieve berichtgeving over mijzelf en mijn echtgenote maken dat ik nu toch eenmalig wil uitleggen hoe het echt zit."

Het is dan ook absoluut niet waar dat de dj geen contact met zijn dochter zou willen hebben, zo zegt hij. "Ik hou zielsveel van haar." Ook met zijn ex Amanda, die nog zwanger was toen zij uit elkaar gingen, had hij de afgelopen jaren geen problemen. Volgens de wereldberoemde dj waren er af en toe wat kleine dingetjes, maar zolang hij de rekeningen betaalde "was er weinig aan de hand". Zo vertelt hij dat hij bovenop de flinke maandelijkse som alimentatie ook het huis waar Amanda en Vegas in wonen, moet betalen. Ook de privéschool waar Vegas op zit komt uit zijn zak en hij betaalt de twee regelmatig extra vakantiegeld.

Geen contact met dochter

Volgens Nick waren die betalingen echter "nooit genoeg" voor Amanda en "vroeg zij steeds meer". "Als ik dat weigerde, dan werd er na een rits aan beledigingen vaak gedreigd dat ze met verzonnen negatieve verhalen 'naar de pers zou gaan' over mij, of mijn vrouw", weet de dj te vertellen. "En als dat er niet voor zorgde dat ze kreeg wat ze wilde, kwamen er e-mails met letterlijk zinnen als 'als je niet betaalt, zorg ik dat jij je dochter nooit meer ziet'", onthult Nick.

Wat voor de producer de druppel was, is dat er nu beweerd wordt dat zijn kersverse vrouw Elettra Lamborghini het contact met zijn dochter zou verbieden. "Dat is absolute onzin", zegt hij duidelijk. "Zij hebben al sinds het begin van onze relatie een heel goede band en zijn dol op elkaar." Wat deze geruchten aanwakkerde, is dat Vegas niet aanwezig was bij de Italiaanse bruiloft van haar vader afgelopen september. "Wij hadden heel graag Vegas op onze bruiloft gehad. Zij is mijn dochter en ik had niets liever gewild dan die dag met haar te delen (...) Maar ik kreeg van de moeder helaas geen toestemming om Vegas op te halen of mee naar de bruiloft te nemen", vertelt hij openhartig.

Schuld van overval

Begin januari werden Amanda en dochtertje Vegas slachtoffer van een gewelddadige overval. "Het schijnt volgens de berichtgeving in de media nu ook mijn schuld te zijn dat er is ingebroken, omdat ik geen beveiliging betaald zou hebben? Dat is wederom niet waar", laat Nick weten. "Ik heb destijds juist betaald voor een camera installatie, alarmsysteem en rolluiken voor extra veiligheid. Of zij verder andere abonnementen heeft lopen dat weet ik niet, maar ik heb niets stopgezet. Het is de moeder van Vegas die beslist of zij (van de alimentatie voor Vegas) wel of niet een beveiligingsabonnement betaalt. Kennelijk is ze daarmee gestopt."

"Dat ik een sms gestuurd zou hebben met 'vervelend, sterkte ermee' is dan ook absoluut niet waar en het is jammer dat dit soort verzinsels via de media als waarheid worden voorgesteld tot ik mijn mond opentrek", vertelt de dj gefrustreerd. Hij laat weten dat hij zijn dochter regelmatig via FaceTime spreekt, zo ook na de overval. Dat hij haar al een paar maanden niet heeft gezien, doet hem veel pijn. "Ik mis haar heel erg en zou haar graag bij me hebben", vertelt de vader dan ook. Volgens de dj zijn ze behind the scenes druk bezig om "de situatie op te lossen". To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');