Amanda Balk laat weten hoe het nu met haar gaat na overval

Amanda laat van zich horen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Amanda

Eerder deze week werd een nachtmerrie werkelijkheid voor Amanda Balk. Ze werd in haar eigen huis slachtoffer van een brute overval. De realityster laat nu op Instagram weten hoe het met haar en haar dochtertje gaat.

Overval

Het management van Amanda deelde in een gedetailleerd bericht hoe de overval in de woning van Amanda en haar achtjarige dochtertje Vegas is verlopen. Volgens de beschrijving lag dochtertje Vegas nog te slapen toen er plotseling aangebeld werd. De realityster liet de pakketbezorgers weten dat ze het pakketje voor de deur achter mochten laten. Terwijl Amanda even later het pakketje naar binnen wilde halen, bleken de overvallers nog om de hoek te staan.

Geweld

Volgens haar management werd Amanda in haar buik geschopt en vervolgens onder schot gehouden, waarna de overvallers het huis van de realityster binnendrongen.

Eenmaal in het huis aangekomen wisten de overvallers zich een weg naar boven te vinden. Amanda volgde en stormde de kamer van dochtertje Vegas binnen – die zich in alle paniek in een kast had verstopt. Amanda werd vervolgens mishandeld en ook de kast ingeduwd.

Situatie

Tegenover Privé vertelde Amanda ze over de impact van de overval. "Ze hebben mijn keel dichtgeknepen, mij geschopt en geslagen. Ik voelde niets van de klappen, het enige wat ik schreeuwde, was: ’Kom niet aan mijn kind!’ Vegas had zich in de kast verstopt. Ik voel me zo verdrietig.”

Gelukkig gaat het nu beter met Amanda. Via een foto in haar Instagram Stories laat ze aan haar volgers weten dat ze oké is. "Bedankt voor alle steun en lieve berichtjes. We zijn ok", aldus Amanda.