Amanda Balk nu ook verdachte in zaak wietkwekerijen

Nadat haar man werd gearresteerd, heeft ook Amanda vastgezeten.

Nadat haar ex-geliefde Stavros T. vorig jaar werd gearresteerd en sindsdien verdacht wordt van het telen van grote hoeveelheden hennep in drie woningen in Wassenaar, stond het leven van Amanda Balk volledig op zijn kop. Haar nachtmerrie werd in januari echter nog een tikkeltje erger.

Nachtmerrie

De realityster zou door het Openbaar Ministerie inmiddels ook als verdachte worden gezien, en heeft afgelopen januari zelfs een paar nachten in een cel doorgebracht.

Ook laat ze weten dat ze zich over een tijdje moet verantwoorden bij de rechter. Tot die tijd mag Amanda, in tegenstelling tot haar bijna ex-man – na het hele schandaal besloot de brunette een scheiding aan te vragen – het proces in vrijheid afwachten. Zelf verklaart de 31-jarige onschuldig te zijn en zou ze niks met het witwassen van Stavros' geld te maken hebben.

Lees ook: Amanda Balk reageert op plastische chirurgie-geruchten

Betrokkenheid

"Deze nachtmerrie duurt nog langer dan ons huwelijk. Het is heel vervelend om als onschuldig persoon meegezogen te worden in de consequenties van iemand anders zijn fout. Maar ik maak me geen zorgen over een rechtszaak over mijn betrokkenheid. Ik wist van niks. En dat zal die rechtszaak ook uitwijzen."

Bron: RTL Beeld: BSR

Laatste nieuws