Ai: flinke tegenvaller voor vriend Maxime Meiland

Yes! Dít is wanneer het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint

Pak de wijntjes er maar alvast bij.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Chateau Meiland

Binnenkort is het weer tijd om te wijnen, wijnen, wijnen! Vanaf 1 maart kunnen we namelijk ein-de-lijk weer genieten van de avonturen van de familie Meiland in een nieuw seizoen van Chateau Meiland.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verhuisproblemen

De Meilandjes hebben hun chateau in Frankrijk officieel achter zich gelaten en zijn weer in de Lage Landen neergestreken. Helaas gaat de verhuizing naar Nederland niet zonder slag of stoot. Het tijgerbehang zit nog maar net op de living in hun optrekje in Hengelo of ze moeten hun nieuwe huis alweer verlaten.

De Meilandjes krijgen namelijk enkele brieven van de gemeente op de mat, waarin staat dat de familie geen vergunning heeft om op deze manier op het landgoed te wonen. Volgens het bestemmingsplan is er namelijk maar plek voor één huishouden. Dat betekent dat Montana en Maxime plaats zouden moeten maken. Enne, dat is nou niet echt gezellig. Dus moeten de Meilandjes wéér op zoek naar een nieuwe woning – en dat terwijl hun Franse chateau nog niet eens verkocht is. Ai...

Nieuwe liefde

Naast grootste verhuisproblemen is er natuurlijk ook plek voor de kleine ongemakken, discussies en de nodige gilletjes van Martien. Wie weet zien we zelfs de nieuwe liefde van Maxime wel een paar keer verschijnen. We can't wait!

Benieuwd naar het nieuwe seizoen van Chateau Meiland? Vanaf maandag 1 maart kun je rekenen op maar liefst twee afleveringen per week: op maandag én donderdag (vanaf 11 maart). Dat wordt weer om 20.30 uur voor de buis zitten met een wijntje!

Je bekijkt Chateau Meiland bij SBS6 en op KIJK.nl.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');