Selling Sunsets Heather zet bijzondere tattoo voor verloofde

Dat is nog eens een Valentijnscadeau.

Lees ook

Selling Sunsets Heather Rae Young heeft haar verloofde Tarek El Moussa verrast met een wel héél speciaal Valentijnscadeau. Ze heeft namelijk een bijzondere – en grote! – tattoo voor hem laten zetten.

Bijzondere tattoo

Sinds 2019 zijn Heather en Tarek onafscheidelijk. Afgelopen zomer ging Tarek dan ook op één knie voor de knappe realtor. De twee zijn dolgelukkig samen, wat ze ook maar al te graag op hun socials laten zien.

Met Valentijnsdag in aantocht besloot Heather iets bijzonders te doen voor haar verloofde. Enne, wat is nou specialer dan een tatoeage, moet zij gedacht hebben. Dus besloot de blondine een bezoekje te brengen aan een tattoo shop, waar ze voor een heel persoonlijke tattoo koos. “Yes sir, Mr El Moussa“, heeft de realityster namelijk op haar booty laten tatoeëren.

Fijne Valentijnsdag

De Selling Sunsets-ster deelde zelf een kiekje van haar nieuwe stuk inkt op haar Instagram. “Fijne Valentijnsdag Mr. El Moussa”, schreef ze onder de foto, gevolgd door een hartje en een ring-emoticon. “Ik hou van jou, handsome. Beste vrienden voor altijd.”

Haar cadeau viel in goede aarde bij Tarek. Onder de foto reageerde hij namelijk met: “Ik hou van jou voor altijd.” Inmiddels heeft Heather de foto van haar tatoeage verwijderd van Instagram, maar je kunt 'm HIER nog bekijken.

Beeld: Netflix, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook