Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Dave Roelvink onherkenbaar door 'lockdown' look

Dave, is that you?

Dave

Dave Roelvink heeft zijn volgers flink aan het lachen gemaakt met een flinke dosis zelfspot. De Roelvink-telg showt op Instagram namelijk zijn 'lockdown' look en weet daarmee de nodige reacties onder de foto uit te lokken. Kijk mee.

Snor

Nu de sportscholen en kappers dichtzijn moet ook de knappe Dave aan een heuse 'lockdown' look geloven. De dj schaamt zich er niet voor en showt zijn volgers wat de huidige stand van zaken is. "Lockdown heb me echt te grazen genomen, lijk wel een Mexicaanse bajes klant", schrijft hij bij de foto.

Met name de snor is wat zijn volgers opvalt. "Dave Escobar!" en "motorhelm ingeslikt?", klinkt het in de reacties. Ha! Bekijk hieronder de nieuwe look van Dave.

Reporter

De afgelopen weken was Dave op Instagram te zien als 'razende reporter'. Daar deed hij verslag van de rellen in Amsterdam. Zijn vader Dries Roelvink liet zich bij Radio Veronica uit over de rol van zijn zoon als 'rel reporter'. Hoewel het volgens Dries goed gaat met zijn zoon, schrok hij enorm van Dave zijn acties in het afgelopen weekend. Volgens zijn vader is Dave veel bezig met zijn volgers op Instagram – waarvan het aantal inmiddels al op ruim 600.000 volgers staat.

Ondanks de goedbedoelde adviezen van zijn vader, lijkt Dave niet te willen stoppen. "Volgens hem was het zo succesvol op Instagram, dat hij zei: ‘Als dat zondag weer gebeurt, dan ga ik weer’."

Showbizz
  • Shownieuws
  • Brunopress, Instagram