doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Lief: Dave Roelvink verricht goede daad

Volgers Dave Roelvink raken niet uitgepraat over ‘buikje’

De Roelvink-telg krijgt flink wat reacties op zijn laatste Insta-post.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dave Roelvink

Afgelopen week besloot Dave Roelvink zijn dakloze vriend Jesse een complete make-over te geven. De twee showen trots het eindresultaat op Instagram. Maar niet alleen de nieuwe look van Jesse maakt de tongen los.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

‘Buikje’

Op de foto poseert Dave zijn met zijn vriend in een strakke trui. Door deze trui pronkt het ‘buikje’ van de realityster op de foto. En ondanks dat de foto helemaal niet om Dave draait, stromen de reacties binnen.

“Ben je op de motor? Ik zie dat je helm onder je shirt zit. Geintje, ouwe gewichtheffer”, grapt Kaj Gorgels onder de foto. Een andere fan laat weten: “Grijs kleedt heerlijk af!”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Uitblazen

Gelukkig kan Dave er zelf om lachen en is het ‘buikje’ hem ook niet ontgaan. “Nog steeds aan het nagenieten van deze dag. P.S. Ik ben niet aangekomen, ik blaas gewoon uit”, deelt de realityster bij zijn foto.

Naast de reacties over het lichaam van Dave, zijn er ook een hoop volgers die de realityster de lucht in prijzen. Een gratis make-over voor een dakloze vriend, dat vinden veel volgers een enorme lieve actie. “Topper ben je, Dave. Zo moeten er meer zijn. En wat een gezeik om een buikje zeg”, klinkt het in de reacties.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');