Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dave Roelvink en Jazzlyn delen groot nieuws

De twee zetten een grote stap in hun relatie.

Dave Roelvink

Dave Roelvink is sinds de zomer weer terug bij zijn jeugdliefde Jazzlyn. Dat de twee dol op elkaar zijn, moge duidelijk zijn. Zo zet de dj zijn vriendin regelmatig in het zonnetje op Instagram. Vandaag plaatst Dave opnieuw een video van zijn vriendin op social media om bijzonder nieuws te delen.

Samenwonen

Jazzlyn trekt vandaag namelijk bij Dave in! “Kom je lekker bij me wonen, schat?”, vraagt Dave in zijn Instagram Stories aan Jazzlyn. Jazzlyn bevestigt dit en is al druk bezig met verhuizen.

De timing van de verhuizing heeft Dave echter niet zo goed gepland. “Jongens, ik ben zo impulsief als de pest”, begint hij. “Ik heb nu een verhuizing; mijn vrouw komt bij me wonen. En ik was even vergeten dat ik op 15.00 uur geopereerd wordt, dus het is weer heerlijk gepland vandaag", deelt de dj.

Relatie

Dave en Jazzlyn vormen sinds deze zomer weer een koppel. De twee hadden eerder een relatie, maar die liep in 2015 op de klippen. Het stel besloot in de zomer echter de liefde opnieuw een kans te geven. “Een gemeenschappelijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Die zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten”, deelde Dave met RTL Boulevard.

”Ik vind haar hartstikke leuk. Door op een andere manier naar iemand te kijken en er gewoon voor open te staan, kun je toch weer andere dingen gaan voelen. Dus dat is gebeurd en ik heb het heel leuk met haar.”

Misschien ook voor jou:
Zien: Dave Roelvink plaatst lieve foto met vriendin Jazzlyn op Instagram
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram