Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s in coronatijd

Zo kom je die lockdown wel door.

Lees ook

Hoe vervelend het ook is: we brengen de komende tijd nog veel tijd in ons eigen huis door. Om de boel een beetje op te leuken, delen wij een aantal to do's die je ook kunt doen tijdens coronatijd. Let's go.

Staycation

Wil je de lockdown een beetje dragelijker maken voor jezelf? Wil je even ontsnappen uit de dagelijkse sleur en uiteraard wel voor de avondklok binnen zijn? Wij tippen een staycation in Hotel Unplugged in Rotterdam. De naam zegt het al: de perfecte locatie om helemaal te ontsnappen aan alle gekkigheid waar we ons in bevinden. En unpluggen wordt een eitje met het prachtige interieur, mogelijk gemaakt door design studio The Invisible Party.

Benieuwd? Je boekt een kamer via deze link.

Luisteren naar…

Nobody is Listening, zo heeft Zayn Malik zijn nieuwste album gedoopt. Maar laten we eerlijk zijn, iedereen wil horen wat Zayn te zeggen heeft. Ook de derde plaat van de zanger heeft die sexy, lounge-achtige vibe van zijn voorgangers en geeft een kijkje in de knipperlichtrelatie met zijn liefje Gigi Hadid.

Onze favoriete tracks? Better en Sweat. Het album van Zayn is vanaf nu te streamen via Spotify.

SemiFest

Kunnen we niet naar het feestje toe? Dan halen we het feestje wel in huis. Vanaf de tiende verdieping van de A’DAM Toren in Amsterdam streamt SemiFest Live op zaterdag 30 januari interactief je huiskamer binnen met artiesten techno live-act Reinier Zonneveld, melodische techno dj Mees Salomé en singer-songwriter Lucas Hamming.

Met de interactieve livestream van SemiFest Live bouw je samen met je favoriete artiesten het ideale thuisfeest in je eigen woonkamer. Maak van je bank de front row, je eethoek is de VIP en je laptop geeft je toegang tot de backstage. Het programma begint om 19.00 uur via de stream op semifest.live. Na registratie is de toegang gratis. Have fun!

Must see

Crazy Rich Asians meets Selling Sunset, zo wordt het nieuwste reality-pareltje van Netflix ook wel omschreven. En als je door die omschrijving niet meteen je popcorn erbij pakt, weten wij het ook niet meer. De show volgt een groep van extreem rijke vrienden in Los Angeles. Hun leven draait om feestjes, glamour en shoppen. En vooruit, er is ook genoeg drama.

De serie Empire Bling staat vanaf nu op Netflix. Je bekijkt hieronder de trailer:

Guilty Pleasure Festival

Het is tijd voor wat hoop en positiviteit! Na een ronduit treurig festivalseizoen, spreekt het demissionair kabinet nu haar vertrouwen uit over de komende zomer. Het kabinet biedt een garantiefonds voor festivals en grote evenementen voor de aankomende zomer. Enne, dat geeft de organisatoren van Guilty Pleasure Festival het vertrouwen om woensdag 27 januari 20.00 uur de kaartverkoop te starten.

Nostalgie in een schaamteloos panterjasje: dát is Guilty Pleasure. De enige plek waar je met een borrel in je hand schaamteloos meehost op Def Rymz, je keel schor schreeuwt bij Disney Karaoke om vervolgens met volle overtuiging een schuimparty in te rollen. Een speeltuin voor volwassenen, maar dan beter.

Tickets scoren doe je hier. Gaat het festival niet door? Dan krijg je de aanbetaling én servicekosten volledig terugbetaald.

Laatste nieuws

Zie ook