Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Self love: vier je seksualiteit en zelfbewustzijn met 'Yes To Me'

Shocking? Nee, de realiteit.

Yes To Me

"In controle zijn over jouw plezier in sex, met jezelf of met een ander. Als jij weet waar je zelf van geniet en bereid bent om jezelf te laten gaan, kan je de hele wereld aan", dat is de boodschap van online vrouwenplatform Cycle. And we love it.

Gevoelige plaat

Hoe kan het dat de wereld nog steeds overloopt van de taboes rondom het vrouwelijk lichaam, de cyclus en seksualiteit? Cycle wil dit soort ouderwetse gedachtepatronen doorbreken met de speciale ‘Yes To Me’-campagne.

Voor deze campagne heeft Cycle acht stunning vrouwen op de gevoelige plaat vastgelegd. Vrouwen die genieten van en met zichzelf, met hun lichaam. Vervolgens lichten zij toe waarom zij het belangrijk vinden om dit te doen. In een eerlijke video tonen zij hun kwetsbaarheid én hun plezier – en dat legde Cycle vast in een indrukwekkende video.

Let it go

De campagne is een ode aan zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. "Jezelf loslaten is een geweldige manier om de controle te nemen over je eigen leven. Je kwetsbaarheid laten zien is juist krachtig", laat het vrouwenplatform weten.

"Want plezier in sex geeft een boost aan je zelfvertrouwen. En als je jezelf kunt zijn op de meest intiemste momenten, werkt dat door in de rest van je leven", luidt de tekst bij de videocampagne. Benieuwd naar de hele campagne? Je checkt 'm hier.