De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan powervrouw Bridget Maasland siert de cover.

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Bridget Maasland siert de cover.

Deze week

*Powervrouw Bridget Maasland is naar eigen zeggen klaar voor 2021. Maar niet voordat ze afrekent met een hels jaar; waarin ze een storm van kritiek over zich heen kreeg en 'Brazes' een nationaal begrip werd. “Ik was de boeman, terwijl ik niets verkeerds heb gedaan.”
*Je kunt deze twee leuke mannen onmogelijk hebben gemist. Te zien in de Netflix-hit Bridgerton en in het echte leven net zo charmant. Grazia zoomde met Regé-Jean Page (Simon) en Jonathan Bailey (Anthony).
*Met de coronacrisis nog in volle gang, kunnen we wel wat financiële tips gebruiken. Wij leggen je uit hoe je 2021 doorkomt zonder grote geldzorgen.
*Fajah Lourens weet als geen ander hoe je een nieuw jaar fris en fruitig start. Met haar nieuwe succesboek Killerbody Lifestyle en de online Grazia-challenge sleept ze je door die lastige januarimaand heen. Let's go!
*Els leed schipbreuk tijdens vakantie: “Ik zag alleen maar zwart water om me heen en dacht: ik ga verdrinken.”
*Aiii, sinds de pandemie staat onze samenleving bol van de nieuwe regels. Gevolg: we wijzen nogal snel met het vingertje naar elkaar. Waarom? En kan het een onsje minder? In Grazia bespreken we het.
*Lockdown of niet: we hullen ons het allerliefst in een mooie outfit. We kiezen dit seizoen voor zachte stoffen en fijne kleuren. Wees lief voor jezelf in het nieuwe jaar en hul jezelf in de knapste items. Wij zetten de boel voor je op een rij.
*Probeer je een gezonde levensstijl te creëren? Focus je dan ook op je mind. Wij delen twaalf body and mind hacks om het beste uit jezelf te halen. Van sportitems tot aan de heerlijkste producten voor je huid. We've got you covered.
*Wat zeggen de sterren over je liefdesleven? In Grazia's XL Jaarhoroscoop lees je er alles over. Vind je de liefde? Ga je voor een nieuwe carrière? De sterren voorspellen!
*De laatste keer: “Hij dook meteen met zijn hoofd tussen mijn benen.”

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

De nieuwe Grazia!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Laatste nieuws