Prince Charmings Ferdi over relatie met Marvin: ‘Ik moest gewoon mijn ego opzijzetten’

"Je voelt je even tweede keus."

Lees ook

Marvin die tóch voor Marnix koos in de finale van Prince Charming sloeg bij heel Nederland in als een bom. Zoals menig kijker stiekem al had verwacht – en gehoopt – kwamen Ferdi en Marvin toch weer bij elkaar. Grazia sprak met de dolverliefde Ferdi over deze bizarre plottwist.

Appjes

Als kijker zagen we het eigenlijk al aankomen, maar had Ferdi deze afloop ook verwacht? “Ik heb gewoon vanaf het begin al gedacht: Marvin en Marnix zijn geen match“, legt hij uit.

Ferdi hoopte dan ook stiekem dat er toch nog een romance tussen hem en Marvin zou kunnen ontstaan, aangezien de twee het nog altijd erg gezellig hadden. “We appten meteen toen we in Nederland kwamen. Daar wist Marnix wel van af hoor, maar op een gegeven moment werd het wel heel gezellig. Toen besloten we even afstand van elkaar te nemen.”

Marnix en Marvin hebben even later een punt achter hun 'relatie' gezet. De liefde tussen Ferdi en Marvin was nog lang niet uit de lucht, maar naar eigen zeggen heeft Ferdi er wel even goed over nagedacht.

Tweede keus

Ferdi werd wakker met een appje van Marvin. “Hij stuurde: 'Je had gelijk', en hiermee bedoelde Marvin dat hij inderdaad de verkeerde keuze had gemaakt. Toen dacht ik: wat ga ik hier mee doen? Je voelt je gewoon even tweede keus”, legt Ferdi uit.

“Ik dacht ga ik echt koppig blijven? Ik moest gewoon mijn ego opzijzetten en mijn eigen gevoel volgen. Achteraf gezien heb ik sowieso de goede keuze gemaakt.” De ondernemer bekijkt de keuzes van Marvin dan ook op een hele nuchtere manier. “Daten op deze manier is gewoon niet normaal. Hij vond twee mannen leuk, zat in een abnormale situatie en moest in een kort tijdsbestek een keuze maken”, licht Ferdi toe.

“Je moet het wel een beetje in context zien. In het echte leven was je hier natuurlijk niet mee akkoord gegaan. Het zit nu wel anders. Ik ben heel erg blij met beslissing.” Enne, dat is te merken. De goedlachse Ferdi is naar eigen zeggen enorm verliefd en heeft het supergoed met zijn grote liefde Marvin. “We zijn echt zo verliefd op elkaar. Ik kan niet wachten om het met de hele wereld te delen.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook