doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');
@media (max-width: 679px){#fig-60ca04d0288e2 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60ca04d0288e2 img{#fig-60ca04d0288e2 img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}@media (min-width: 680px)#fig-60ca04d0288e2 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60ca04d0288e2 img{#fig-60ca04d0288e2 img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}

Jaimie Vaes onthult details over aankomend huwelijk met Lil’ Kleine

Groot nieuws voor Jaimie Vaes

Wij zijn benieuwd!

Altijd al benieuwd geweest naar het privéleven van Jaimie Vaes? Dan hebben we goed nieuws voor je. De styliste komt binnenkort namelijk met haar eigen realityserie!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Jaimie Vaes: In the Vaes Lane 

Jaimie leeft samen met verloofde Lil’ Kleine (aka Jorrik Scholten) en zoontje Lío Zion een hectisch en uitbundig leven. De lovebirds bereiden zich bovendien voor op de verbouwing van hun huis én er staat een huwelijk op de planning. Genoeg dus om over te vertellen in een realityserie, moet Jaimie hebben gedacht.

In de gloednieuwe realityserie Jaimie Vaes: In the Vaes lane zal het privéleven van de styliste dan ook centraal staan. En daar horen ook een paar van haar bekende vrienden bij. Zo komen niet alleen Lil’ Kleine en haar zoontje in beeld, maar ook Koen Kardashian en Estelle Cruijff.

De realityserie van Jaimy zal vanaf februari te zien zijn bij discovery+. Op welke datum Jaimie Vaes: In the Vaes lane precies zal verschijnen is nog niet bekend. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Trouwen

Jaimy kreeg in 2017 een relatie met rapper Lil’ Kleine. Een jaar later maakten de twee bekend dat ze zich hadden verloofd. Het stel had elkaar in mei 2019 het jawoord willen geven maar de twee besloten de bruiloft te verplaatsen, omdat Jaimie destijds in verwachting was van hun eerste kindje.

De twee hoopten in 2020 dan eindelijk in het huwelijksbootje te stappen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. In gesprek met Koen Kardashian vertelde Jaimie onlangs dat de twee opnieuw een trouwdatum hebben geprikt. Helaas wil de influencer niet te veel kwijt over dé datum. “Mocht corona het toelaten, dan om en nabij begin volgend jaar zomer.” To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');