Dít weten we tot nu toe over het tweede seizoen van Bridgerton

Bridgertons Rege-Jean Page doet boekje open over steamy sexscènes 

Blijkbaar wat het allesbehalve een pretje. 
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bridgertons Rege-Jean Page doet boekje open over steamy sexscènes 

Het is bijna onmogelijk om het niet warm te krijgen van Bridgertons the Duke of Hastings. Acteur Rege-Jean Page vertolkte de rol van Simon Basset en zette een aantal zeer steamy sexscènes neer, maar daar moest de acteur wél wat voor doen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Veel trainen

Het ontblote bovenlichaam van Rege-Jean in Bridgerton geeft meteen weg dat de acteur er een gezond dieet op na houdt en dat hij regelmatig in het ijzer hangt. Aan The Sun vertelt de half Britse en half Zimbabwaanse meer over zijn strenge sportregime.

“Ik stond elke ochtend om 5 uur op, ging naar de sportschool en trof daar mijn trainer”, vertelt de 31-jarige. Daar werd de acteur naar eigen zeggen anderhalf uur lang "verschrikkelijk afgemat".

Pijnlijke sexscènes

Het resultaat van zijn trainingen mocht er zijn. Rege-Jeans karakter is in de serie vaak te zien zonder shirt, met name tijdens de steamy sexscènes – die overigens geen pretje waren om op te nemen. Sterker nog, die waren vrij pijnlijk.

Met een behoorlijke hoeveelheid tape moesten de private parts van de acteur namelijk bedekt en op hun plaats blijven tijdens verscheidene intieme scènes. Moest de tape er weer af? Dan ervoer hij dat als het ware een Brazilian.

“Hoe minder kleding, hoe oncomfortabeler”, vertelt de acteur daarover. “De bits die je niet ziet, worden meestal ‘afgeplakt’. Bij de least-clothed scènes was meestal meer tape nodig en wanneer de tape er weer af moet, is dat erg onprettig.”

En alsof dat niet onprettig genoeg was, keek hij naar verluidt samen met familieleden de Bridgerton-afleveringen. Awkward, zouden velen denken, maar dat viel best mee. “Om eerlijk te zijn kun je mijn familie niet meer echt van hun stuk brengen. Ik kom uit de theaterwereld en dan zie je dingen. Ze knipperen nu niet eens met hun ogen”, lacht de acteur.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');