Love Islands Joan doet boekje open over toekomst met Mert 

De Islander is nog steeds hartstikke gek op haar Mert.

Lees ook

De relatie van menig stel strandde na de opnames van Love Island, maar Love Islands Joan en Mert are still going strong. Joan ziet een toekomst met Mert dan ook zeker voor zich.

Assumptions

De populaire Instagramtrend assumptions – waarbij influencers een vooroordeel van followers al dan niet ontkrachten – is niet aan Joan voorbijgegaan. Ook de Islander doet mee aan deze trend en doet een paar interessante onthullingen.

Zo denkt Joan niet dat ze voor Mert was gevallen als ze hem buiten Love Island had ontmoet, en daar denkt Mert precies hetzelfde over. “Als we elkaar hadden ontmoet in het echte leven, hadden we nooit een relatie gehad.”

“Daarom ben ik ook zo dankbaar dat ik mee heb gedaan aan Love Island en dat ik dit keer voor iemand ben gegaan waar ik in het dagelijks leven niet op zou afstappen”, stelt Joan.

Mooie toekomst samen

De twee zijn nog steeds hartstikke verliefd op elkaar, al vindt Joan het belangrijk om altijd eerlijk te zijn. “Elke relatie kent z’n ups en z’n downs”, vertelt ze. De relatie van de Amsterdamse is daarop geen uitzondering. Wel benadrukt ze dat ze hartstikke gek op haar vriend is.

Joan hoopt dan ook dat Mert lang in haar leven zal zijn. “Ik heb altijd gezegd dat als ik ooit weer verliefd wordt dat hij dan zeker de laatste voor mij is. Dus ik hoop dat wij een fijne toekomst samen gaan hebben.”

Bron: Instagram | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook