Prince Charmings Ferdi over finale: ‘Ik maakte me niet eens zorgen’

"Ik stond er echt van te kijken dat ik het mis had."

Lees ook

We zaten tijdens de finale van Prince Charming aan de buis gekluisterd. Ferdi en Marvin zorgden voor vuurwerk op onze tv-schermen, maar eindigden niet samen. Grazia belde met Ferdi om terug te blikken op dit shocking moment.

Romantische date

De helikoptervlucht, het romantische diner aan tafel, de eindeloze kussen: we konden er als kijker geen genoeg van krijgen. En voor Ferdi voelde het niet heel anders. De knappe ondernemer uit Groningen vertelt aan de telefoon dat hij tijdens zijn verblijf in de villa bijna gefrustreerd raakte. “Het einde van het programma naderde, en ik wilde zo graag meer tijd met Marvin doorbrengen. Gelukkig kwam toen de date in de helikopter.”

De date die ontplofte van romantiek bezorgde Ferdi flink wat kriebels. Hij kreeg er een enorm goed gevoel bij, maar had nog te maken met concurrent Marnix.

Veel gedeeld

Ondanks dat de twee het tegen elkaar op moesten nemen, hadden ze volgens Ferdi veel aan elkaar. “Sommige mannen waren in het begin geheimzinnig over de dates, maar op een gegeven moment waren Marnix en ik nog met z’n tweeën over. Toen hebben we wel alles met elkaar gedeeld.”

Ferdi was redelijk op de hoogte van alle ins and outs tussen Marnix en Marvin. Dit baarde hem naar eigen zeggen niet veel zorgen. “Marnix en ik kenden elkaar beter dan we Marvin kenden, omdat we elkaar natuurlijk veel vaker hadden gezien, daarop baseerde ik dat ik beter bij Marvin paste.”

Plotselinge exit

Ferdi wist bijna zeker dat hij en Marvin een match waren, maar niets was minder waar. Ferdi kan het dan ook nog steeds niet beseffen. “Ik zag het echt niet aankomen”, begint hij. “Er zijn tijdens die dates on and off camera dingen gezegd, die ik niet kan rijmen met deze uitkomst. Ik heb mezelf echt heel vaak afgevraagd: ‘Ik heb toch een heel goede mensenkennis?’, dus ik stond er echt van te kijken dat ik het mis had.”

“Marvin had tijdens de dates gezegd dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat hij het met mij ziet zitten. Ook voelde hij zich een verliefde puber”, gaat Ferdi verder. “Maar ik heb het blijkbaar echt onderschat.”

No hard feelings

En nu? Heeft hij zijn gevoelens voor Marvin opgegeven? Of zijn hart verloren aan iemand anders in de villa? Daar is de Groningse Ferdi alleen maar geheimzinnig over. “Dat is een grote verrassing”, lacht hij. “Dat wordt tijdens de reünie-aflevering allemaal wel duidelijk.”

“Over mijn gevoelens voor Marvin kan ik niet zoveel zeggen. Ze zijn wel heel anders geworden. Maar dat wil ik even in het midden laten”, zegt Ferdi geheimzinning. Uhm, Videoland? Kunnen we de reünie niet iets eerder bekijken please? Wij kunnen niet wachten.

Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook