Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Dignum over de heren in de villa: ‘Er zaten zeker jongens tussen op wie ik zou kunnen vallen’

Twaalf knappe mannen onder één dak: dat moet toch bijna wel voor vuurwerk zorgen? 

Prince Charmings Dignum over de heren in de villa: ‘Er zaten zeker jongens tussen waar ik op zou kunnen vallen’ 

Stop twaalf vrijgezelle, good looking gay mannen in één villa en dat moet toch bijna wel resulteren in romances? Hartstochtelijke liaisons onder Prince Charming-kandidaten lijken echter nog uit te blijven. Hoe zit dit? Wij belden met Prince Charmings Dignum en voelden de make-upartist er eens stevig over aan de tand.

Chemie met de andere heren

Nadat Dignum tijdens de stropdassenceremonie zijn stropdas teruggaf aan Marvin kunnen Prince Charming-kijkers zich eigenlijk nog maar één ding afvragen: als de prince niets voor hem is, zit er in de villa dan geen andere leuke man voor hem tussen? Grazia belde met Dignum en vroeg het hem op de man af. “Er zaten zeker jongens tussen op wie ik zou kunnen vallen, absoluut”, bekent de make-upartist.

Van kandidaten Ferdi, Joep en Vince had Dignums hart best sneller kunnen kloppen. Toch zat een romance met een van deze heren er niet in en Dignum ziet dat in de toekomst ook niet gebeuren. “Het zit er op dit moment niet in. We zijn een vriendengroepje en ik denk dat dat verwarrend zou zijn voor de dynamiek in zo’n vriendengroep als je er opeens andere emoties bij gaat betrekken. Het is voor mij het allerbelangrijkste dat we goede vrienden zijn en dat ook blijven.”

Daten

Dat het met Marvin of met Ferdi, Joep en Vince niets is geworden, betekent niet dat Dignum geen aandacht van andere leuke mannen krijgt. Sterker nog, Diggie is momenteel aan het daten met een leuke jongen. “Ik had hem eigenlijk al leren kennen voor ik meedeed aan Prince Charming." Toch hield Dignum destijds de boot een beetje af. “Ik wist natuurlijk al dat ik mee ging doen aan het programma, dus we hielden het puur bij wat contact via Instagram.”

Nadat Dignums avontuur in Sicilië hem niet de ware liefde opleverde, zocht hij weer contact met deze jongen. “We zijn gaan appen en hebben begin november voor het eerst afgesproken. Sindsdien zien we elkaar elke week één of twee keer. Hij staat echt zijn mannetje en hij is best wel een diva, net als ik. Samen zijn we twee grote ego’s, maar daaronder zit gewoon een heel lief, grappig en zorgzaam persoon en dat klikt heel goed. Het is wel vrij serieus.”

Misschien ook voor jou:
Alastair over deelname aan Prince Charming: 'Ik hoopte stiekem dat Marvin geen match voor mij was'
Showbizz
  • Videoland