Ooh la la: Prince Charmings Marvin deelt geheimzinnige foto met nieuwe lover

Prince Charmings Tommy over contact met Geordie Shore-ster Nathan

De twee zijn binnenkort weer samen op tv te zien.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tommy Geordie Shore

We kennen Tommy inmiddels allemaal van Prince Charming. Het is echter niet de eerste keer dat de knappe vrijgezel in het openbaar opzoek gaat naar de liefde. Eerder was hij al eens te zien in Geordie Shore, waar hij op date ging met Nathan. Aan Grazia onthult Tommy hoe het nu tussen hem en Nathan zit.

Geordie Shore

In 2019 konden we Tommy al bewonderen in ons favoriete Engelse realityprogramma Geordie Shore. Hij dook in het twintigste seizoen van het programma op, toen hij een date met Nathan had.

Die date was op zijn zachtst gezegd kort maar krachtig. Tijdens de date was te zien dat Tommy de Geordie Shore-ster een paar Nederlandse woorden probeerde te leren. Hier was Nathan zo van onder de indruk, dat hij vroeg of Tommy vaker naar Newcastle wilde komen. Ook Tommy was enthousiast en nodigde zijn date uit voor een reisje naar Amsterdam. Of dat er ook daadwerkelijk van is gekomen, was tot op heden onduidelijk.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Contact

Toen we met Tommy belden om op zijn Prince Charming-avontuur terug te blikken, vroegen we hoe het nu zit tussen hem en Nathan. "Ik spreek hem nog steeds", vertelt Tommy. "Eergisteren toevallig nog, we hebben gewoon normaal contact." Er hangt geen liefde meer in de lucht tussen de twee, maar verder kunnen ze het prima met elkaar vinden. "Wanneer corona over is hopen we elkaar weer te zien."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');

Nieuw programma

Enne, kortgeleden hadden de twee elkaar zelfs nog gezien. Het stel is binnenkort namelijk weer samen te zien in een nieuw programma. "Ik doe mee aan Eating With My Ex", onthult Tommy. "Daarin heb ik een diner met Nathan en bespreken we het een en ander." Wat daar allemaal besproken wordt, is binnenkort te zien bij de BBC. To be continued...