Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beste nieuws van de dag: Bridgerton krijgt mogelijk 8 seizoenen

Wij kunnen niet wachten.

Bridgerton

Heb jij alle afleveringen van de Netflix-hit Bridgerton in één dag bekeken? Dan hebben wij goed nieuws: de serie krijgt hoogstwaarschijnlijk acht (!) nieuwe seizoenen. Ja, je leest het goed: acht nieuwe seizoenen.

Vervolg

In een interview met Collider wist de showrunner van de Netflix-hit, Chris van Dusen, een tipje van de sluier te onthullen over een vervolgseizoen. Tijdens dit interview wist hij te vertellen dat er niet één of twee vervolgseizoenen komen, maar misschien wel acht. Love it.

Waarom er acht seizoenen komen? Omdat de Bridgerton family bestaat uit acht kinderen. En daar komt nog bij dat de serie is gebaseerd op acht boeken. "Ik zou het fantastisch vinden om op alle Bridgerton-kinderen te focussen en al hun (liefdes)verhalen te vertellen. Voor elk karakter", wist Chris te vertellen.

Seizoen twee

Over al deze aankomende seizoenen weten we nog niet veel. Echter, over het tweede seizoen werd onlangs wél wat bekend gemaakt. What's on Netflix ontdekte al bijna een jaar geleden dat er een tweede seizoen van de hitserie op de planning staat. Oorspronkelijk zou het Bridgerton-vervolg in de zomer van 2020 gefilmd worden, maar de pandemie gooide ook op deze set roet in het eten. Nu is de verwachting dat de opnames in maart 2021 weer van start gaan – wat betekent dat we nog minstens een jaar moeten wachten tot Lady Whistledown weer het woord krijgt.

Aangezien het tweede boek zich vooral richt op Daphnes broer Anthony is de verwachting dat de Netflix-serie in een nieuw seizoen hetzelfde zal doen. Daarnaast zullen we ongetwijfeld goede bekenden als the Queen, Marina Thompson en natuurlijk de zussen Featherington terugzien.

Misschien ook voor jou:
Wauw: zó ziet Eloise Bridgerton er in het echt uit
Lifestyle
  • Collider
  • Netflix