Ben jij groot fan van Temptation Island of Ex on the Beach? Dan wil je deze serie sowieso zien

Zo kom jij die lockdown wel door.

Ben jij door die lockdown inmiddels door al je favo realityprogramma's heen? Dan hebben wij goed nieuws. Netflix heeft namelijk nóg een pareltje in haar assortiment. Het programma Back with the Ex is iets minder populair dan het geliefde Ex on the Beach, maar is minstens zo leuk.

Back with the Ex

De naam doet het al vermoeden: in het programma Back with the Ex moeten singles erachter komen of ze weer opnieuw willen beginnen met hun ex. Ditmaal niet op een zonnig eiland – inclusief rode tablet –, maar met een heus samenwoon-experiment, verschillende dates en door samen op reis te gaan.

Langzaam maar zeker moeten beide singles beslissen of ze een nieuwe start maken, of toch op jacht gaan naar een ander. Drama incoming.

Netflix-serie

De Netflix-serie heeft één seizoen met zeven afleveringen. Deze zeven afleveringen staan allemaal op Netflix, dus je kunt ze gemakkelijk in een keer bingen. Het 'ex-periment', zoals de streamingdienst het beschrijft, eindigt natuurlijk met de grote vraag. “Kan liefde alles overwinnen of horen sommige gevoelens thuis in het verleden?” Hmm…

Bekijk hieronder de trailer van Back with the Ex Season 1:

Beeld: Netflix

Laatste nieuws