doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

André Hazes toont bizarre transformatie: ‘Niet normaal!’

Hilarisch: André Hazes attendeert Jan Smit op onhandige fout

Oeps...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
André Hazes

Jan Smit vierde gisteren de liefde. De zanger gaf negen jaar geleden namelijk het jawoord aan Liza. Jan besloot zijn grote liefde dan ook in het zonnetje te zetten op Instagram, maar maakte alleen een gênant foutje. Gelukkig is André Hazes de beroerdste niet en wees hij Jan op deze fout.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Trots

Trots als hij is schrijft Jan een lovende tekst over zijn vrouw op Instagram. “Vandaag negen jaar geleden op 11-11-11, mocht ik in het huwelijksbootje stappen met Liza! Wat een fijne en bijzondere tijd was dat, met al onze familie en vrienden naar het zonovergoten eiland Sint Maarten!”

“Met de kennis van nu ben ik pas in gaan zien hoe waardevol het is om er in goede én slechte tijden voor elkaar te zijn. Ik ben zo ongelooflijk trots op mijn vrouw, mijn liefde.”

Foutje bedankt

Jan wilde zijn lieve woorden met Liza delen door haar te taggen in zijn bericht. Alleen tagde hij de verkeerde dame. Gelukkig wees André hem snel op deze fout.

“Als je geen bonje wilt thuis, zal ik de tag even aanpassen”, schrijft de zanger in de reacties. Inmiddels heeft Jan zijn fout hersteld. Ach, kan gebeuren.