Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia X Fajah healthy mind & lifestyle challenge: 'Hoe krijg ik een beter zelfbeeld?'

In deze motivatievideo vertelt Fajah je alles over het krijgen van een positief zelfbeeld.

Fajah Lourens

Is je dieet alweer mislukt voordat 2021 goed en wel begonnen is? Met de Grazia X Fajah healthy mind & lifestyle challenge lukt die switch naar gezonder leven wél. In de motivatievideo van vandaag beantwoordt Fajah de vraag: "Hoe krijg ik een beter zelfbeeld?"

Een positief zelfbeeld

Voel jij je allesbehalve gelukkig als je jezelf in de spiegel bekijkt? Ben je niet blij met hoe je er op dit moment uitziet? Al deze gedachtes kunnen voor een rotgevoel zorgen. Deze gevoelens willen we niet, dus Fajah to the rescue. In deze nieuwe motivatievideo vertelt Fajah hoe je deze negatieve gedachtes omzet tot iets positiefs.

Niet focussen op wat je niet mooi vindt, maar je focussen op wat je wél mooi vindt. "Focussen op wat je wél wil, dat zorgt voor succes", laat Fajah weten. Let's go!

Bekijk onderstaande video en ga aan de slag met het doel van deze week!

Opdracht van de week:

Schrijf een week lang al je negatieve gedachtes op en draai deze gedachtes om naar iets positiefs. Gedachtes als: "Ik ben lelijk", draai je om naar: "Ik ben knap." Probeer je deze week alleen maar te focussen op de dingen die je wél mooi en goed vindt aan jezelf. "Ga voor de spiegel staan, kijk naar jezelf, en oordeel niet. Wees tevreden", laat Fajah in deze motivatievideo weten. Aan de slag!

New year, new you

Gezonder leven, toch die extra kilo’s waar je zo van baalt verliezen, stoppen met roken of méér sporten begint met een switch in je hoofd. Oftewel, je mindset veranderen en andere lifestyle keuzes maken. Om dit te bereiken gaat Fajah Lourens via Grazia.nl vier weken lang een motivatievideo delen, met bijbehorende opdrachten.

Onderwerpen als ‘Hoe krijg ik een beter zelfbeeld?’ ‘Hoe motiveer ik mezelf om te gaan sporten?’ en ‘Hoe houd ik die gezonde lifestyle vol voor de lange termijn?’ komen hierin aan bod. Daarnaast deelt Fajah wekelijks een healthy recept uit haar nieuwe boek Killerbody Lifestyle. Ga jij de challenge met ons aan, op weg naar een 2.0 versie van jezelf?

Vier weken lang verschijnt er elke maandagmiddag een healthy recept op Grazia.nl en elke vrijdagmiddag kun je een motivatievideo vinden op ons Instagramaccount en op de website. Doe jij mee?

Misschien ook voor jou:
Doe mee: Grazia X Fajah healthy mind & lifestyle challenge
Columns
  • Martika de Sanders