Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Doe mee: Grazia X Fajah healthy mind & lifestyle challenge

Fajah helpt je vier weken lang om meer motivatie én zelfvertrouwen te krijgen.

Fajah

Is je dieet alweer mislukt voordat 2021 goed en wel begonnen is? Met de Grazia X Fajah healthy mind & lifestyle challenge lukt die switch naar gezonder leven wél. Fajah helpt je met meer motivatie én zelfvertrouwen.

Doe mee!

Gezonder leven, toch die extra kilo’s waar je zo van baalt verliezen, stoppen met roken of méér sporten begint met een switch in je hoofd. Oftewel, je mindset veranderen en andere lifestyle keuzes maken. Om dit te bereiken gaat Fajah Lourens via Grazia.nl vier weken lang een motivatievideo delen, met bijbehorende opdrachten.

Onderwerpen als ‘Hoe krijg ik een beter zelfbeeld?’ ‘Hoe motiveer ik mezelf om te gaan sporten?’ en ‘Hoe houd ik die gezonde lifestyle vol voor de lange termijn?’ komen hierin aan bod. Daarnaast deelt Fajah wekelijks een healthy recept uit haar nieuwe boek Killerbody Lifestyle. Ga jij de challenge met ons aan, op weg naar een 2.0 versie van jezelf?

New year, new you

Zet meteen een dikke rode cirkel in je agenda: vanaf vier januari verschijnt er elke maandagmiddag een healthy recept op Grazia.nl en elke vrijdagmiddag kun je een motivatievideo vinden op ons Instagramaccount en op de website. Doe jij mee?

Doe mee!
Misschien ook voor jou:
Fajah Lourens showt goudeerlijke foto van lichaam
Columns
  • Martika de Sanders