Bevestigt deze foto dat Temptations Megan en Joshua weer samen zijn?

De twee hadden het tijdens de jaarwisseling erg gezellig met elkaar.

We nemen je even mee naar het jaar 2018. Het jaar waarin Megan samen met haar vriend Kevin meedeed aan Temptation Island. De relatie van het tweetal strandde en Megan dook tussen de lakens met de handsome Joshua. Enne, wat blijkt nu? De twee hebben het opnieuw gezellig met elkaar.

Kleine samenvatting

Even een kleine recap: tijdens de afleveringen van Temptation Island zagen we dat Joshua en Megan het erg goed met elkaar konden vinden. Dit kwam mede doordat Kevin zich niet voorbeeldig gedroeg tijdens dit seizoen. De relatie tussen het Megan en Kevin was hierom al gauw voorbij.

Jammer genoeg bleek Joshua nog niet klaar te zijn voor een echte relatie, dus Megan en Joshua werden sinds hun terugkeer in België niet meer samen gespot. Al gauw kreeg Megan voor een lange tijd een relatie met de negentien jaar oudere Maxence, maar zij kondigden een aantal maanden geleden aan dat zij uit elkaar gingen.

Oud en nieuw

Maar het contact tussen Megan en Joshua blijkt niet volledig verwaterd te zijn. De twee zochten elkaar namelijk op tijdens oud en nieuw en deelden een foto op Instagram. “Happy new year”, schreef Megan mét een hartje bij de foto. Of de twee een relatie hebben? Dat is nog niet helemaal duidelijk.

In gesprek met de Belgische krant Het Laatste Nieuws laat Joshua namelijk van zich horen. “Ik wil er liever geen label op plakken. Megan en ik zijn nog allebei jong en voor nu is het gewoon leuk”, laat hij weten. Hmm…

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws