Temptation Island-Sonny reageert op kritiek

Temptations Sorelis en Gulcin springen in de bres voor Sonny 

De lovebirds spreken zich uit over de kritiek op Sonny.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gulcin en Sorelis

Temptations Sonny maakt met zijn uitspraken regelmatig de tongen los, en menig Temptation Island-kijker schroomt niet om hun mening via social media te uiten. Iets wat Sorelis en Gulcin niet is ontgaan. De lovebirds nemen het nu dan ook op voor Sonny.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Sonny's uitspraken

Sonny is iemand die het hart op de tong draagt en regelmatig sarcastische en humoristische opmerkingen maakt. Naar eigen zeggen worden zijn woorden bovendien geknipt en geplakt in de aflevering. Toch wordt hij op social media regelmatig in een kwaad daglicht gezet.

“Dat vind ik zo naar”, vertelt Gulcin in een video op het YouTubekanaal van Nick Eshuis. “De woorden die hij gebruikt, dat doet hij zelf, daar kan ik niks over zeggen. Maar we hoeven natuurlijk niet iemand te vernederen.” Volgens Gulcin begint de kritiek op Sonny bovendien langzaam te veranderen in pesten. “Hij staat er misschien sterk in, maar er zijn mensen die hieraan kapotgaan.”

Toch lijkt het erop dat Sonny boven de kritiek staat. "Hij reageert gewoon niet", vult Sorelis aan. Iets wat Gulcin en Sorelis knap vinden. Bovendien vindt het stel het gek dat Sonny zoveel te verduren heeft, terwijl hij niks verkeerd doet. "Hij heeft er wat uitspraken uitgegooid, maar geen daden verricht." Sorelis vindt dan ook niet dat Sonny alleen op zijn woorden beoordeeld moet worden.

Uitleg Sonny

Sonny reageerde begin december één keer via Instagram Stories op de kritiek die hij kreeg. "Ik zal hier eenmalig uitleggen hoe tv maken werkt”, begon hij zijn bericht.

"Wij worden veertien dagen lang 24/7 gefilmd met elke avond een borrel op om sensatie te creëren. Op een normale dag zeg je +- 16.000 woorden. Met opnames zeker het dubbele. Heet je Sonny, kom je op de 40.000, aangezien ik vaak een grapje probeer te maken hahaha, mijn mond is groter dan mijn hart", legt hij uit.

”Wanneer wij iets zeggen dat spraakmakend is, worden we hier later weer over gevraagd en moeten wij de vraag herhalen in het antwoord", gaat hij verder. "Helaas kunnen we niet alles uitzenden en worden er misschien honderd/tweehonderd woorden geknipt/geplakt en uitgezonden. Hierop is jouw mening gebaseerd.” Aha

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');