doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

‘Kwal’ Ricky reageert op beledigingen van Temptation-Sonny

Bol.com reageert op hilarische manier op uitspraken van Temptation Islands Sonny

Iets met "zijwieltjes" en "mijn levensproject".
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny Bol.com

"Ik ben altijd de zijwieltjes van Jaydi geweest. Zij heeft nu de keuze gemaakt om zonder zijwieltjes te fietsen. Nu gaan we kijken hoe snel ze op haar bek gaat", was één van Sonny's wijsheden uit aflevering zeven van Temptation Island: Love or Leave. Enne, die opmerking is ook Bol.com niet ontgaan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Levensproject

Jaydi beëindigde haar relatie met Sonny in de laatste aflevering van Temptation Island. Dat zorgde bij Sonny voor een stortvloed aan bijzondere uitspraken. Zo liet hij weten dat Jaydi zijn levensproject was en begon hij onder andere over Jaydi's zijwieltjes.

Uiteraard kon Bol.com het niet laten om op deze bijzondere uitspraken in te spelen. Het bedrijf deelde dan ook een post op Facebook met daarin een paar zijwieltjes. In de foto zien we een kopje met 'Retour', gevolgd door een uitspraak van Sonny. "Niet meer nodig voor mijn levensproject."

Kers op de taart

Als kers op de taart schrijft Bol.com bij de foto: "Zou hij een nieuwe purpoos hebben?" Uiteraard is deze opmerking gerelateerd aan één van Sonny's wijsheden uit aflevering zes.

“Je bent zo bezig met andere mensen helpen”, zei single Roxanne in deze aflevering van Temptation Island. “Dat is mijn purpoos”, antwoordt Sonny. Uhm, volgens mij bedoelde je purpose, Sonny.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');