Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Met dit handige trucje lijken je wenkbrauwen voller

Binnen een minuut heb jij de fluffy brows van je dromen.

Hailey

Volle, fluffy brows: de een is er mee gezegend, de ander kan er alleen maar van dromen. Hoor jij bij die laatste categorie? We feel you... Gelukkig kun je met dit handige trucje binnen no time ook zulke volle wenkbrauwen krijgen.

Primer

Om je wenkbrauwen een tikkie voller te laten lijken heb je een make-up primer nodig. Normaal gesproken gebruik je dit middeltje om onder je foundation aan te brengen. Hierdoor blijft je make-up langer op z’n plek.

Maar dat primer ook op je wenkbrauwen te gebruiken is, had je waarschijnlijk niet verwacht. Je legt door de primer een extra laagje op je wenkbrauwen, waardoor ze een stuk voller lijken.

Zo werkt het

Voordat je met je vinger een flinke klodder primer op je wenkbrauwen aanbrengt: wij leggen uit hoe het werkt. Primer heeft vaak een witte kleur. Jouw wenkbrauwen wil je liever zo donker mogelijk, dus let hier goed op.

Pak een spoolie – oftewel: een schoon mascaraborsteltje – en borstel in zigzaggende bewegingen de primer door je wenkbrauwen heen. Bouw het op in dunne laagjes en zorg ervoor dat er geen klontjes ontstaan. Je eindigt met een gekleurde wenkbrauwgel, zodat je wenkbrauwen de juiste kleur krijgen. Voilà! Je volle – én natuurlijk ogende – wenkbrauwen zijn een feit.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Brunopress

Misschien ook voor jou:
Zo epileer je je wenkbrauwen zelf met een touwtje
Beauty
  • Dingen voor Vrouwen
  • Brunopress