Huh: je bakt pannenkoeken al je hele leven verkeerd

Winning Wednesday: 1x de KitchenAid ARTISAN 4,8L Mixer in de kleur pruim 

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
WW Kitchenaid

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we één KitchenAid ARTISAN 4,8L Mixer in de kleur pruim weg.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Musthave in de keuken

Heel Holland Bakt is weer begonnen, en dat betekent dat wij weer helemaal geïnspireerd worden om ook de keuken in de duiken. Nu willen we graag bijzondere baksels op tafel zetten, maar urenlang dat deeg kneden: no thanks.

We laten het zware werk dan ook liever aan de legendarische KitchenAid ARTISAN Mixer over. Door een breed scala aan optionele accessoires is deze mixer veelzijdig te gebruiken. Zo beschikt deze mixer onder meer over een platte menghaak met flexibele kant, zodat je nog meer soorten deeg kunt mengen. Ook haalt deze menghaak het mengsel beter van de randen af, waardoor je de kom niet meer hoeft te schrapen. Score!

Makkelijk en veelzijdig

Andere standaard accessoires die bij de mixer zitten zijn: een mengkom van 4,8 liter, een mengkom van drie liter, een schenkschild, een zesdraadse garde, een platte menghaak en een kneedhaak. Met een platte menghaak kun je zware mengsels als koekjes en aardappelpuree mengen en met de kneedhaak kun gistdeeg voor onder andere brood-, pizza-, en pastadeeg kneden.

Enne, na het gebruik van de mixer heb je je handen niet vol met schoonmaken. De KitchenAid ARTISAN 4,8L Mixer is namelijk makkelijk te gebruiken én eenvoudig schoon te maken.

Win, win, win

Zie jij deze keukenmixer al bij jou in keuken staan? Dan hebben we goed nieuws voor je. Grazia mag namelijk één KitchenAid ARTISAN 4,8L Mixer in de kleur pruim weggeven!

Wil je kans maken op deze oogstrelende mixer? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Veel succes en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

Winning Wednesday: 1x de KitchenAid ARTISAN 4,8L Mixer in de kleur pruim 

Doe mee en maak kans!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 12 januari. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');