doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Montana Meiland en Dirk Hoogstraten zetten grote stap in relatie

Eindelijk: vanaf déze datum verschijnt het nieuwe seizoen van Mocro Maffia op Videoland

We hoeven niet lang meer te wachten.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mocro Maffia Videoland

Liefhebbers van de serie Mocro Maffia kunnen het niet ontkennen: we wachten al véél te lang op het derde seizoen. Gelukkig gaan we het nieuwe jaar goed in. Het derde seizoen van de serie staat namelijk vanaf 29 januari op Videoland.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Uitgesteld

Heb jij het eerste en tweede seizoen van de serie Mocro Maffia in één ruk uitgekeken? Dan kon je hoogstwaarschijnlijk niet wachten op het derde seizoen. Helaas liepen de opnames van de serie niet zoals gepland. Het coronavirus gooide helaas roet in het eten.

Geduld is een schone zaak en dat blijkt ook nu weer. Niemand minder dan acteur Bilal Wahib aka 'Mo de show' deelt via Instagram dat het nieuwe seizoen vanaf 29 januari op de streamingdienst te zien is.

Seizoen drie

Ook Videoland laat via Instagram weten dat de populaire serie binnenkort van start gaat. "Klaar voor? Vanaf 29 januari: seizoen 3 van Mocro Maffia", deelt de streamingdienst in een bericht.

Wat we precies kunnen verwachten van het derde seizoen? Daar zijn de seriemakers tot op heden nog erg geheimzinnig over. Wel weten we dat acteurs Achmed Akkabi (Paus), Robert de Hoog (Tatta), Illiass Ojja (Taxi), Walid Benmbarek (Adil), Nasrdin Dchar (Potlood) en Bilal (Mo de show) sowieso terug gaan zien in de Videoland-hit. We can't wait.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');