Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Volgers Scott Disick in de war: ‘Welke Kardashian-zus is dit?’

Hmmm...

Khloe

Merry Christmas! Het is bijna kerst, en dus besloten Scott Disick en Khloé Kardashian voor Santa te spelen. De twee hebben een grote Instagram-winactie op touw gezet, maar fans zijn even in de war als ze de bijbehorende foto zien…

Winactie

Happy Holidays”, begint Scott zijn bericht op Instagram. The Lord kondigt vervolgens een bijzondere winactie aan. “Maak kans om een giftcard t.w.v. $75,000 dollar en ALLE tassen die op de foto naast Khloé staan te winnen.”

Hoewel dit een mooie winactie is, hebben zijn followers het niet alleen over het enorme bedrag dat iemand in de wacht kan slepen. Zo maakt het uiterlijk van Khloé de tongen – opnieuw – los.

"Wie is dit?"

Veel followers van Scott én Khloe herkennen de realityster namelijk niet meteen. “Ik kan niet eens zeggen welke Kardashian dit is”, grapt iemand in de comments. “Wie is dit?”, vraagt een ander zich af. “Stop met het veranderen van je gezicht”, zegt weer een ander. Hmmm.

Het is niet de eerste keer dat Khloé haar volgers in de war brengt. Zo plaatste ze onlangs een foto op Instagram waardoor haar fans even dachten dat ze Ariana Grande was. De influencer kreeg daarvoor ook al eens kritiek op haar uiterlijk. Gelukkig is ze niet op haar mondje gevallen en beet ze van zich af.

“"Het zal te maken hebben met mijn wekelijkse gezichtstransplantatie", reageerde de realityster sarcastisch.

Misschien ook voor jou:
Zien: Khloé Kardashian verbluft volgers met natuurlijke haar
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram