Nikkie Plessen openhartig over thuiszitten met gezin tijdens eerste lockdown

"Ook wij werden weleens moe van elkaar."

Nikkie Plessen zit in deze pandemie niet stil. Zo kwam ze tijdens de eerste lockdown al snel met een huispakkenlijn én zette ze een complete sportlijn op. Toch vertelt Nikkie – a.k.a Grazia’s nieuwste covergirl – dat de eerste lockdown-periode ook voor haar niet alleen maar rozengeur en maneschijn was.

Kerstsfeer

Dankzij Versierdekerstboom.nl kon Nikkie haar huis én tuin omtoveren tot een waar kerstparadijs. Nu we – opnieuw – een strenge lockdown ingaan is wat extra holiday cheer wel welkom. “Normaal hebben we gewoon één kerstboom, maar ik dacht nu: laten we het hele huis over de top aankleden, lekker Amerikaans en groot”, deelt de modeontwerpster met Grazia.

In huize Plessen-Bontekoe pronken dan ook meerdere kerstbomen en hangt de kerstversiering overal. “Ook in de winkels stonden de kerstbomen al voor Sinterklaas, want mensen hebben behoefte aan dat gezellige gevoel. Juist nu wil je door de straat rijden en al die lampjes en kerstballen zien. We zitten met zijn allen in hetzelfde schuitje, laten we dan in ieder geval zorgen dat het gezellig wordt.”

Thuiszitten

Veel thuiszitten heeft invloed op het humeur van velen. Nikkie kan daarover meepraten. Zo vertelt ze dat de eerste lockdown-periode voor haar en voor de mensen om haar heen pittig was. “Je kon niet meer uit, niet meer uit eten, al het leuke verdween uit ons leven, en dat heeft invloed op ieders humeur.”

Niet zo gek dat Nikkie en haar partner Ruben Bontekoe dan ook weleens even gek werden van elkaar. “Tuurlijk. Ruben en ik zijn al zo lang samen, dus we kunnen lezen en schrijven met elkaar; dat maakte het makkelijker. Maar ook wij werden weleens moe van elkaar.”

Gelukkig heeft de modeontwerpster daar de perfecte oplossing voor gevonden: “Ik ging dan sporten, dat doet zo veel met je als je boos of geïrriteerd bent. Je gaat naar buiten, even een uurtje rennen, en dan is dat gevoel weer weg. Ik kan het iedereen aanraden.”

In de nieuwste Grazia kijkt Nikkie Plessen terug op het bizarre jaar 2020 en vertelt ze hoe zij het beleefde. Morgen in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws