doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Ka-ching: zoveel verdient Mariah Carey vandaag de dag met All I Want For Christmas Is You

6x de nieuwste en leukste kerstliedjes van Hollandse bodem

Deze BN’ers brachten dit jaar de leukste kerstnummers uit.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Emma Heesters Yasmine Karssing

It’s the most wonderful time of the year. Enne, bij deze feesttijd horen natuurlijk kerstnummers. Ben jij Wham en Mariah Carey inmiddels een beetje zat, dan kun je wellicht je hart ophalen met deze kerstliedjes van Hollandse bodem.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

1. Glen Faria- Goed Dat Jij Er Bent

Glen Faria bracht onlangs het nummer Goed Dat Jij er Bent uit. Met deze nieuwe single hoopt de rapper en zanger het gevoel van samenzijn toch nog te creëren in deze bijzondere tijd. Enne, wat ons betreft is dat met dit nummer helemaal gelukt.

2. Dioni Ft. Yazzie - Deze Kerst

Dioni Jurado en Yasmine Karssing werkten samen aan het lied: Deze Kerst. Voor de videoclip riep het tweetal hun volgers op om filmpjes vanuit hun eigen huis te sturen, en dat leverde het volgende resultaat op:

3. Emma Heesters - Als De Eerste Sneeuw Valt

Jawel, ook Emma Heesters bracht dit jaar een kerstnummer uit. Aan Grazia vertelde de zangeres al eens dat ze dol is op de feestmaand. “Ik ben echt een kerstmens. Ik heb zoveel zin in die knusheid, gezelligheid en al die lichtjes. Ik hou daar heel erg van.”

4. Miss Montreal - Angels In The Sky 

Miss Montreal – aka Sanne Hans – bracht alweer elf jaar geleden haar kersthit Being Alone At Christmas uit. Tijd voor een nieuw kerstlied, moet Miss Montreal gedacht hebben. Zo bracht de zangeres onlangs het prachtige nummer Angels In The Sky uit.

5. Maaike Martens - Eindelijk Kerstmis

Ook Luizenmoeder-actrice Maaike Martens doet dit jaar een duit in het kerstzakje en bracht het lied Eindelijk Kerstmis uit. Enne, het lijkt erop dat de videoclip meteen een mini Luizenmoeder-reünie was – wel coronaproof uiteraard.

6. Rolf Sanchez - Ik Wens

Kerst 2020 wordt voor veel families de eerste kerst die ze niet samen zullen vieren. Rolf Sanchez hoopt mensen met zijn kerstnummer Ik Wens dan ook een hart onder de riem te steken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');