Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze Temptation Island-deelnemer is binnenkort te zien in Steenrijk, Straatarm

De realityster ruilt voor een week met een 'straatarme' alleenstaande moeder.

Fabrizio

Afgelopen woensdag zagen we Love Islands Lotte van Leeuwen al schitteren in het populaire tv-programma Steenrijk, Straatarm. Nu gaat ook Fabrizio Tzinaridis, bekend van Temptation Island, de uitdaging aan om een week van huis én budget te ruilen met een ander gezin.

Steenrijk

Fabrizio is volgende week woensdag samen met zijn BFF Daniele te zien in het SBS6-programma, dat maakt hij zelf op zijn Instagram bekend. De Temptation Island-ster timmert met zijn kwart miljoen Instagramvolgers aardig aan de weg als influencer en zijn tattooshop loopt ook nog steeds goed. "We mogen niet klagen", schrijft hij.

"Zijn we daarom steenrijk? Nee, we zijn gewoon twee vrienden die dit avontuur samen wilden aangaan", gaat Fabrizio verder. "Maar om het dan opeens met veel minder te moeten doen is toch wel een grote eye-opener geweest en heeft ons zeker het een en ander doen beseffen." De tattoo artist noemt het een hilarisch avontuur, dus wij zijn ontzettend benieuwd!

Straatarm

Fabrizio en Daniele verruilen België een weekje voor het plaatsje Grootebroek in de regio West-Friesland. Daar ruilen zij voor een week met het leven van de alleenstaande moeder Monica. Hoewel Monica en de twee mannen een totáál ander leven leiden, zien zij ook duidelijke overeenkomsten.

Zo is de vrouw heel lang gepest, waar Fabrizio zeker over mee kan praten. Ook hij werd een tijd erg gepest, maar besloot het roer om te gooien. En damn, wij denken niet dat iemand hem nu nog durft te pesten. Hopelijk kan hij Monica wat tips meegeven om met deze verschrikkelijke herinneringen te dealen.

Misschien ook voor jou:
Temptations Fabrizio geeft update na breuk Lotte: 'Ik pieker veel'
Showbizz
  • Temptation Island, Instagram