Rijk gezin van Steenrijk, Straatarm is gesprek van de dag

Het rijke gezin heeft de harten van de kijkers gestolen.

Gisteravond zat Nederland weer voor de buis voor een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. Hoewel kijkers vaak enige kritiek hebben op de gezinnen, kan het rijke gezin dit keer op veel complimenten rekenen.

Ruil

Zoals in elke aflevering ruilde een rijk gezin met een arm gezin van huis. Dit betekende voor Dennis en Fabiana dat hun luxe villa in Zwitserland verruild werd voor een sociale huurwoning in Apeldoorn.

Lees ook: Kijkers Steenrijk, Straatarm ontroerd na emotionele aflevering

Sympathiek

"Het ziet er hier keurig netjes uit. We boffen echt met dit huis", zegt het stel als ze hun tijdelijke stekje binnenlopen. De kijkers vinden Dennis en Fabiana ongelooflijk sympathiek en dat komt onder andere doordat het stel extra geld bovenop het weekbudget van het andere gezin heeft gedaan, om ervoor te zorgen dat ze kunnen genieten.

Ondertussen zijn ze een stuk strenger voor zichzelf. Omdat het andere gezin met drie personen is en zij met twee zijn, halen ze één derde van het bedrag af. De belangrijkste reden voor het stel om mee te doen met het programma is om het andere gezin gelukkig te laten voelen, en dat is zeker gelukt. Het gezin geniet volop van hun tijd in het mooie Zwitserland.

Op Twitter krijgt het gezin een hoop positieve reacties en kijkers noemen het een mooie, emotionele aflevering.

Bron: Libelle | Beeld: Twitter, Steenrijk Straatarm

Laatste nieuws