Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bibi en Waylon openhartig over kinderwens

Het stel ziet een broertje of zusje voor de kleine Teddy wel zitten.

Waylon Bibi

Bibi Breijman en Waylon zijn dolgelukkig met hun kleine dochter Teddy. Maar misschien is gezinsuitbreiding binnenkort wel op komst. De twee lovebirds zien een tweede kindje namelijk zeker zitten, vertellen ze aan RTL Boulevard.

Rammelende eierstokken

"Tuurlijk hebben we het over gezinsuitbreiding. We hadden het er van de week nog over", vertelt Waylon. Bibi vult hem aan: "Je eierstokken rammelen al sinds je moeder en vader bent. Maar het kost veel tijd." De kleine Teddy is net twee jaar geworden en is érg actief, zoals we maar al te vaak zien op de Instagram van haar mama. Daar heeft de brunette dan ook haar handen vol aan, wat zij overigens helemaal niet erg vindt.

"Ik wil alle tijd nog even bewaren om er echt voor Teddy te zijn en echt optimaal te genieten", gaat Bibi verder. "Gewoon ons werk kunnen doen zonder dat je alles tegelijk doet en niet geniet."

Little outlaw

Druk, dat hebben Waylon en Bibi het – ondanks de coronacrisis – zeker wel. Misschien niet met optredens en verschillende tv-optredens, maar wel met hun gezinnetje én hun nieuwe bedrijfje. De twee zijn namelijk hun eigen kledinglijn voor kinderen begonnen: Little outlaw. Het eerste item? Een superschattige poncho voor de kleine kids. Cute!

Misschien ook voor jou:
Bibi Breijman klapt uit de school over relatie met Waylon
Showbizz
  • Brunopress, Instagram