Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: Waylon deelt lief bericht over dochter

Waylon deelt een lief bericht over zijn dochtertje en grote liefde Bibi.

Waylon

Waylon houdt heel veel van zijn dochtertje Teddy en grote liefde Bibi Breijman. Op Instagram deelt de zanger daarom een ontroerend bericht over de twee liefdes in zijn leven.

Trauma

Waylon deelt op Instagram een video waarin hij samen met zijn dochtertje op bed ligt. "Nooit geweten dat liefde een trauma kon veroorzaken... Houden van heb ik gelukkig vaak gedaan in het leven en ik ben het nog steeds niet verleerd", begint hij zijn bericht.

De zanger vertelt dat hij ontzettend veel van zijn twee grote liefdes houdt, maar dat hij ook slapeloze nachten heeft. De zanger is af en toe bang dat Teddy van hem wordt afgenomen. "Sinds jij en mama in m’n leven zijn is m’n hart zo van slag want het klopt alleen nog maar voor jullie... Voor altijd mijn mooiste cadeautjes!", sluit hij zijn bericht af.

Dochtertje

Ook Bibi is supertrots op haar dochtertje en deelt maar al te graag kiekjes van haar baby girl op Instagram. Zo deelde ze onlangs op Instagram een kiekje samen met haar dochtertje Teddy waarop ze helemaal ready to go zijn voor een dagje aan het strand.

"Klaar voor een dagje aan de kust. Rugzak om en gaan #stopismetgroeien", schreef ze erbij. En we zijn het daar volledig mee eens, want wat is de kleine diva gegroeid!

Misschien ook voor jou:
Bibi Breijman geeft sneak peek van nieuw project
Showbizz
  • BSR, Instagram