Bibi Breijman klapt uit de school over relatie met Waylon

Ze zag een opeens een hele andere kant van hem.
Bibi Breijman klapt uit de school over relatie met Waylon

Bibi Breijman en Waylon zijn sinds 2017 happy together. Maar het had niet veel gescheeld of het had heel anders uitgepakt. Toen hij haar coach was tijdens de zangwedstrijd It Takes 2 vond ze hem namelijk niet eens aardig.

Irritant

Bibi vertelt: "Al die vrouwen die zo tegen hem aan kwijlden, ik vond het vooral irritant."

De vonk tussen de twee sloeg over toen Waylon vroeg of ze wilde optreden tijdens een van zijn concerten. Vanaf dat moment leerde ze een hele andere kant van de artiest kennen.

Lees ook: Bibi Breijman: 'Het heeft er wel voor gezorgd dat ik nu niet nog een kind heb'

Gevoelig

"Privé is hij veel liever dan wanneer hij aan het werk is. Willem is heel emotioneel. Ik vind het mooi dat hij zo openstaat voor alles", vertelt Bibi aan Vrouw.

"Ik huil alleen als ik erg verdrietig ben, dus in het begin dacht ik: ‘Jee, wat is hij vaak triest.’ Maar hij huilt ook als hij iets heel mooi vindt. Ik heb daarvan geleerd dat je het niet hoeft te verbergen als je moet huilen. Het is juist mooi om je gevoelens te uiten."

Volgende stap

Eind 2018 kreeg het koppel dochtertje Teddy. Sindsdien denkt de brunette weleens aan trouwen.

"Het lijkt me alleen leuker om te wachten totdat Teddy wat ouder is, zodat zij ook een rol kan vervullen op de bruiloft. Dat ik haar een camera geef en zeg: jij bent vandaag de fotograaf!", aldus Bibi.

Bron: AD | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72de1408181', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });