Zien: dochter Bibi Breijman groeit als kool

Waylon plaatst hilarische reactie onder bikinifoto Bibi Breijman

Daar heeft hij duidelijk even over nagedacht. Haha!
Bibi en Waylon

Bibi Breijman is op dit moment samen met manlief Waylon en dochtertje Teddy van een heerlijke vakantie aan het genieten in Frankrijk. Om dat te laten weten aan haar volgers plaatst de vlogster een prachtige bikinifoto op Instagram. Waylon kon het uiteraard niet laten om er even onder te reageren.

Bikinifoto

"My fav summer essentials", schrijft Bibi bij het zonnige kiekje. Haar volgers reageren enthousiast onder de foto. "Wat een lichaam voor een mama!" en "Body goals!", klink het in de reacties onder de foto.

Ook Waylon reageert op de foto van zijn vriendin. "Wenkbrauwen on fleek!!!", grapt hij. "Bedankt voor het kammen", aldus Bibi weer op zijn reactie. Haha!

Vakantie

Ook vorige week vermaakte Bibi haar volgers op Instagram met een aantal grappige video's en foto's van haar vakantie in Frankrijk. Zo stal dochtertje Teddy nog de show toen ze besloot om een hap zand te nemen. Oeps, hilarisch!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8db61d53958', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });