Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bibi Breijman geeft sneak peek van nieuw project

Bibi Breijman deelt de eerste beelden van haar nieuwe project.

Bibi Breijman

Bibi Breijman is op dit moment druk bezig met een nieuw project. Op haar Instagram Stories licht de YouTube-ster een tipje van de sluier op. En guess what, het is mogelijk een nieuwe kledinglijn voor baby's. Cute!

Kledinglijn

Bibi deelt op haar Instagram Stories twee filmpjes. Op de eerste is te zien dat de vlogster druk bezig is achter haar laptop. "Werken", schrijft ze erbij. Op het volgende filmpje is te zien dat Bibi verschillende ontwerpen aan het schetsen is. We're not sure, maar het lijkt op een eigen kledinglijn voor baby's.

Op de beelden zijn geschetste rompertjes te zien. Daarboven zien we dat Bibi heeft geschreven: "Omslag baby newborn top", en "Een musthave voor het comfortabele aankleden."

Dochtertje

Een eigen kledinglijn voor baby's komt niet helemaal als een verrassing. Bibi is namelijk de trotse moeder van dochtertje Teddy. De vlogster deelt regelmatig de schattigste foto's van Teddy Instagram.

Bibi deelde onlangs op Instagram een kiekje samen met haar dochtertje Teddy waarop ze helemaal ready to go zijn voor een dagje aan het strand. "Klaar voor een dagje aan de kust. Rugzak om en gaan #stopismetgroeien", schreef ze erbij. We zijn het daar volledig mee eens, want wat is de kleine diva gegroeid!

Bekijk *HIER* de Instagram Stories van Bibi's nieuwe project.

Misschien ook voor jou:
Bibi Breijman openhartig over ouderschap met Waylon: 'Ik ben geen moeder die het volgens de boekjes doet'
Showbizz
  • Shownieuws
  • BSR