Winning Wednesday: 3x de Be Glassy Highlighter + Highlighter Brush van Maria Malki t.w.v. €31,95

Win, win, win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Maria Malki

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x de Be Glassy Highlighter + Highlighter Brush van Maria Malki t.w.v. €31,95 weg.

Lekker uitpakken

Aan het einde van het jaar gaan we met z'n allen nog even all out. We hijsen onszelf in een heerlijk glitterpak, zetten onze lokken in de krul en pakken uit met een festive make-uplook. Enne, wat kan er dan absoluut niet ontbreken in je makeup stash? Juist, een highlighter.

Want of je 'm nu aanbrengt op je jukbeenderen, the cupids bow – aka het kuiltje op je bovenlip –, aan de binnenkant van je ooghoeken of het topje van je neus: een highlighter maakt je look af.

Maria Malki

Het merk Maria Malki Cosmetics werd opgericht door Maria Malki herself. Maria besloot haar eigen beauty brand te creëren, bestaande uit beauty producten en tools – allemaal met een touch of pink. De producten zijn stuk voor stuk ontworpen om game-changing te zijn. In de collectie van Maria Malki vind je inmiddels flink wat beauty icons, zoals onder andere een giga aanbod wimpers, de Magic Liner en de Be Glassy Highlighter.

De nieuwe Maria Malki Cosmetics Be Glassy Highlighter is het perfecte product dat zorgt voor een glass-like glow from within. De highlighter is intens gepigmenteerd en is doordrenkt met reflecterende microparels om een gezonde en stralende look te creëren. Good to know: dit product is verkrijgbaar is 3 tinten: Glazed, Goddes en Glow Up. Er is aan alle mogelijke huidskleuren gedacht, dus er is een geschikte tint voor iedereen. Daarnaast zijn deze highlighters vrij van sulfaten en parabenen, cruelty free en vegan én verpakt in een milieuvriendelijke en innovatieve verpakking met magnetisch uitneembare spiegel. Love it.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om deze highlighter te testen? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 3x de Be Glassy Highlighter + Highlighter Brush van Maria Malki t.w.v. €31,95 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Winning Wednesday: 3x de Be Glassy Highlighter + Highlighter Brush van Maria Malki t.w.v. €31,95

Doe mee en win!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 15 december. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.