Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Mariëlle over nieuw concept in huidig seizoen: 'Dat vonden de jongens heel heftig'

Mariëlle doet een boekje open over het huidige seizoen.

Marielle

In Temptation Island: Love or Leave draait het, in tegenstelling tot voorgaande seizoenen, om het vinden van dé klik op liefdesgebied. Daarom hebben de makers van het programma er dit seizoen nog een nieuw element aan toegevoegd, namelijk het connectielampje.

Liefde

Dit seizoen draait het dus niet meer om lust, maar om het vinden van echte liefde. Voor Mariëlle reden genoeg om zich op te geven als single. Volgens haar is het verschil met vorige seizoen vanwege dit vernieuwde concept dan ook duidelijk te merken.

"Er was onderling meer sociale controle en iedereen gedroeg zich een stuk volwassener. Er waren wel feestjes, maar niemand voerde elkaar dronken, bijvoorbeeld", zo vertelt ze aan Indebuurt.

Lampje

Maar dat was niet het enige dat dit seizoen anders is. "Verder is het connectielampje natuurlijk een nieuw element in de show", legt Mariëlle uit.

"Dat vonden de jongens heel heftig vertelden ze. Je wordt direct geconfronteerd met het feit dat je partner een connectie aangaat. Daarnaast had ik het idee dat er veel meer dates waren dit seizoen en dat er een stuk minder ‘gestookt’ werd. De vrijgezellen werd niet gevraagd om heftige uitspraken over de koppels, zoals vorige seizoenen wel het geval was”, vertelt de single.

Maar kunnen we dit seizoen dan helemaal geen drama verwachten? "Er komen enorm veel twists en turns die voor de kijker heel verrassend en leuk zijn. Ik denk rond aflevering drie. Het wordt een heel sappig seizoen!", aldus Mariëlle. Spannend!

Showbizz
  • Love & Reality
  • Temptation Island