doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Miley Cyrus klapt uit de school over scheiding van Liam Hemsworth

Zien: Miley Cyrus laat weinig aan de verbeelding over met pikant kiekje

De zangeres heeft helemaal geen kleding meer aan op de foto!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Miley Cyrus

Miley Cyrus deelde onlangs een wel heel onthullende foto op haar Instagram Stories. Niet heel verrassend, want de zangeres plaatst wel vaker pikante kiekjes op social media, maar nu maakt ze het wel heel bont.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Foto

De actrice heeft namelijk alleen nog een rood elastiekje in het haar! Op de foto die Miley deelde is ze verder compleet naakt. Bij de look droeg ze – dat dan weer wel – matching rode lippenstift, zwarte nagellak en wat glimmende oogschaduw. "Kusjes", schreef de blondine bij de foto.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Liefdesleven

De 27-jarige songwriter verbrak vorige maand haar relatie met vriend Cody Simpson. Daarvoor was ze getrouwd met Liam Hemsworth, maar vorig jaar besloot het stel definitief uit elkaar te gaan. Tussen Cody en Liam had de zangeres nog een korte fling met Kaitlynn Carter.

In een aflevering van de Joe Rogan Experience podcast vertelde Miley onlangs nog hoe lastig ze het vond dat haar scheiding zo publiekelijk was. "Wat echt verschrikkelijk was, was niet het feit dat ik en iemand van wie ik hield erachter kwamen dat we niet meer van elkaar hielden zoals we vroeger deden. Dat is oké, dat kon ik accepteren”, deelt Miley over de breuk.

"Maar wat ik niet kan accepteren zijn al die negatieve verhalen van de media. Het verbaast me dat het publiek denkt dat er geen tijd zat tussen het op de klippen lopen van mijn huwelijk en de relatie die daarna kwam. Het is niet zo dat ik de ene dag nog gelukkig op de red carpet stond en dat ik de volgende dag met een vriendin in Italië zoende. What the f*ck. Er zat heel veel tijd tussen die periodes, maar dat zagen anderen niet", aldus Miley over haar liefdesleven.

Bekijk de foto *HIER.*

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');