doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Miley Cyrus over sexleven: 'Het was een leugen die tien jaar heeft geduurd'

Miley Cyrus over scheiding en tegenslagen: ‘Huilen verandert niets aan de situatie’

Na haar scheiding van Liam Hemsworth heeft ze weinig gehuild.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Miley Cyrus

Miley Cyrus heeft een bewogen tijd achter de rug. Haar scheiding van Liam Hemsworth en breuk met Cody Simpson werden uitgebreid besproken in de media. Iets wat de zangeres erg moeilijk vond. Om de relatiebreuken zelf heeft de zangeres echter weinig gehuild.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Weinig gehuild

De afgelopen jaren gingen voor Miley niet over rozen. Zo vertelt ze aan het Noorse programma Skavlan openhartig over de tegenslagen die ze heeft meegemaakt. “Ik heb een heleboel traumatische dingen meegemaakt de afgelopen jaren”, begint de zangeres.

“De bosbrand die mijn huis in Malibu vernietigde, mijn scheiding en mijn oma die overleed. Ik heb daar niet zoveel om gehuild. Niet omdat ik harteloos ben of gevoelens wil ontkennen, maar omdat ik wist dat huilen niets zou veranderen aan de situatie”, verklaart de zangeres.

Leven oppakken

Miley vervolgt dat ze juist door wilde gaan met haar leven. “Ik wilde actief blijven en in controle zijn waar het kon. Anders gaat het voelen alsof je vastzit.”

De zangeres doet vervolgens uit de doeken dat ze het gevoel heeft dat vrouwen die niet of weinig huilen om bepaalde gebeurtenissen nog niet geaccepteerd worden. “Er zit een enorm stigma op een vrouw die gewoon doorgaat met haar leven.”

Relatiebreuken

Dat Miley's scheiding van Liam en haar relatiebreuk met Cody uitgebreid in de media werden besproken, ging de zangeres niet in de koude kleren zitten.

“Wat echt verschrikkelijk was, was niet het feit dat ik en iemand van wie ik hield erachter kwamen dat we niet meer van elkaar hielden zoals we vroeger deden. Dat is oké, dat kon ik accepteren. Wat ik niet kan accepteren zijn al die negatieve verhalen van de media”, vertelde Miley onlangs in de podcast Joe Rogan Experience.