doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan Mascha Feoktistova en baby Mila sieren de cover.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mascha Feoktistova cover

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Mascha Feoktistova en baby Mila sieren de cover.

Deze week

*Mogen we je voorstellen aan Grazia’s nieuwe columnist: Mascha Feoktistova. Vanaf volgend issue schrijft ze maandelijks over haar interessante leven. Wij spraken haar alvast over het kersverse moederschap en haar heftige bevalling.
*The Queen’s Gambit is net uit, maar nu al een van de best bekeken series ooit op Netflix. Wij gevem je vijf redenen waarom de miniserie over een schakend sixties-icoon zo’n hit is.
*Nu thuiszitten het nieuwe stappen is, kun je dat maar beter in stijl doen. Met déze huispakken hang je niet alleen met je wijntje op de bank, je flaneert er ook fashionable mee door de Appie.
*Temptation Island: Love or Leave is begonnen! Enne, wij hebben alvast met een aantal singles gekletst over het aankomende seizoen.
*Angela Schijf schittert al twee seizoenen lang in de serie Meisje van Plezier. Vanaf 6 december is het derde seizoen dan eindelijk op Videoland te bingen en Angela vertelt ons alle ins and outs over het nieuwe seizoen. Want hoe neem je in hemelsnaam al die steamy scènes op tijdens een pandemie?
*We tellen af naar kerst! En dat doen we door iedere dag een heerlijke prijs weg te geven. Van de tofste fashion items tot de mooiste beauty stuff en alles daartussen in, jij maakt er kans op.
*Sinds de corona-uitbraak zijn Aziatische Nederlanders steeds vaker slachtoffer van fysiek en verbaal geweld. Filmmaker en kinderboekenschrijfster Chee-Han Kartosen-Wong maakte daarom de video Ik zie wat jij niet ziet over anti-Aziatisch racisme in Nederland. 'Wij worden altijd vergeten in gesprekken over racisme.'
*Wat hebben we van ze genoten in Temptation Island of De Bachelorette. Amber, Eilish, Zach, Jordy en Channah blikken terug op de realityseries die iedereen het afgelopen jaar heeft gebinged.
*De feestdagen zijn incoming. Enne, wij vertellen je in welke looks je dit jaar de show steelt aan de gourmettafel. Ga jij voor knalrood, heel veel glitter of een fancy joggingpak?

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

De nieuwe Grazia!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.