Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Daisy onthult: dít gebeurde er tussen haar en Gregory tijdens de tweede aflevering

De Temptation Island-deelneemster legt uit hoe de vork in de steel zit.

Temptation Island

Na de eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave is er één ding duidelijk; dit gaat allesbehalve een saai seizoen worden. Zo had deelnemer Gregory het tijdens de eerste avond in de villa enorm gezellig met de Italiaanse Daisy. Maar wat gebeurde er nu precies tussen de twee?

Sterke drankjes

We zagen Daisy en Gregory flirten, samen zwemmen en omkleden in de slaapkamer. Gregory leek ook de twerk performance van Daisy niet te kunnen weerstaan, aangezien de deelnemer zijn ogen uitkeek vanaf de bank. Maar wat er nu precies gebeurd is? In een interview met Slam FM vertelt Daisy hoe het zit.

“Iedereen was nog een beetje aan het wennen, rustig aan doen. Maar Greg en ik dachten: ‘We willen genieten en beginnen alvast met zuipen’, dat werden uiteindelijk steeds sterkere drankjes."

Slaapkamer

"Tv vergroot dingen enorm uit", begint Daisy met haar verhaal. Volgens de deelneemster moest ze even twerken, aangezien ze een spelletje had verloren. Dit spelletje werd echter niet in beeld gebracht, waardoor het al gauw leek alsof Daisy al haar charmes in de strijd gooide om Gregory te verleiden.

"Vervolgens lopen we naar mijn slaapkamer en Greg zou buiten wachten, maar hij liep toch mee", legt ze uit. Daisy vertelt vervolgens dat ze hier alleen kwam om droge kleren aan te trekken, maar dat het in de aflevering heel anders overkomt. "Toen zei ik iets over 'doorduwen', (...) maar dit ging gewoon over mijn zendertje die door mijn broek heen moest." Aha!

Misschien ook voor jou:
Gaat dit koppel Temptation Island: Love or Leave vroegtijdig verlaten?
Showbizz
  • SLAM FM
  • RTL