Temptation Island's Angelo showde zijn kroonjuwelen al eens aan deze BN’er 

Gaat dit koppel Temptation Island: Love or Leave vroegtijdig verlaten?

Nooooo...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gulcin Sorelis

Temptation Island: Love or Leave is nog maar net begonnen en de geruchtenmolen draait al overuren. Volgens de laatste geruchten zouden lovebirds Sorelis en Gulcin het programma vroegtijdig verlaten hebben. Say what?!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geruchten

Zoals we het van 'm gewend zijn deelt fawrynotsawry zijn dagelijkse juice op Instagram Stories. Ditmaal beweren hij en gossip queen Michella Kox dat Sorelis en Gulcin de eindstreep van het tv-programma niet hebben gehaald.

"Ik heb al een tijdje geleden te horen gekregen wie van de koppels het programma vroegtijdig gaat verlaten, maar nu is het dus officieel...", begint Fawry zijn bericht.

Sorelis en Gulcin

In zijn volgende Instagram Stories deelt hij een foto van Sorelis en Gulcin. "Het is dit koppel", gaat hij verder. Naar eigen zeggen wilde Fawry dit nog even geheim houden, maar heeft Michella de boel al verklapt. "Mijn vriendin Michella is sneller dan het licht", grapt hij dan ook.

Of het waar is dat dit tweetal het tv-programma vroegtijdig gaat verlaten, weten we niet. Zouden de twee elkaar té erg gemist hebben? Kon Sorelis niet wachten om zijn vriendin ten huwelijk te vragen? Of verliest één van de twee zijn of haar hart aan één van de knappe vrijgezellen? We. Need. Answers.

De nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave verschijnt aanstaande donderdag op Videoland. Of er dan al meer bekend is, is niet duidelijk. Wordt vervolgd...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');