doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Winning Wednesday: 3x een make-up pakket van Max Factor t.w.v. €86

Win, win, win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Max Factor

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x een make-up pakket van Max Factor t.w.v. €86 weg.

All the way

De feestdagen zijn on it's way. Enne, aangezien we het afgelopen jaar meer joggingpakken dan glitterjurken hebben gedragen, mogen we tijdens de feestdagen extra uitpakken. We hijsen ons in een stunning outfit, besteden extra veel aandacht aan ons haar én gaan all the way als het om make-up gaat.

Max Factor

Max Factor is één van ’s werelds pionierende bedrijven op het gebied van cosmetica en werd opgericht door de in Polen geboren Max. Max creëerde looks voor beroemde iconen als Marylin Monroe, Jean Harlow en Marlene Dietrich. Zijn filosofie was dat elke vrouw er stunning uit kan zien met de juiste tools en visagie-skills. Anno nu is dit nog steeds het motto van Max Factor en lanceert het cosmeticamerk het ene na het andere fijne product.

Good to know: wij mogen een Max Factor make-up pakket weggeven. Dit pakket bestaat uit de Max Factor Miracle Second Skin Foundation, een Max Factor Pro Glow Illuminator Highlighter, de Max Factor Brow Revival 002 Soft Brown Wenkbrauw mascara, de Max Factor Masterpiece Nudes Oogschaduw palette 02 Golden Nude én de Max Factor Divine Lash Mascara. Hoe fijn is dat?!

De lichtgewicht foundation is een zogenoemde huidverbeteraar. Daarnaast beschermt én hydrateert deze foundation de huid. De mascara zorgt voor waanzinnig volumineuze wimpers in een diepzwarte kleur. Met de highlighter accentueer je je gezichtscontouren en creëer je een fleeky glow op je gezicht. In een handomdraai maak je met de wenkbrauwmascara je wenkbrauwen voller en donkerder. En last but not least: met het nude oogschaduwpalette tover je met gemak een geweldige oogschaduwlook tevoorschijn.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om jezelf een full glam make-up look te geven met deze heerlijke producten van Max Factor? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 3x een make-up pakket van Max Factor t.w.v. €86 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Winning Wednesday: 3x een make-up pakket van Max Factor t.w.v. €86

Doe mee en win!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 8 december. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.