Temptation Island’s Angelo showde zijn kroonjuwelen al eens aan deze BN’er 

Naast vrachtwagenchauffeur klust de Temptation Island-deelnemer ook bij als stripper.

Lees ook

Net als elf andere vrijgezelle heren, zoekt ook Angelo Koppen in Temptation Island: Love or Leave ware liefde. En meedoen als single is voor velen al spannend genoeg, maar vrachtwagenchauffeur Angelo heeft er ook nog een prikkelend bijbaantje naast.

Stripper

De 30-jarige Angelo heeft 'aan vrouwelijke aandacht geen gebrek', zo verkondigde hij al aan Videoland. Maar het is niet zijn baan als vrachtwagenchauffeur die het hoofd van menig dame op hol doet slaan (als we 'm mogen geloven), maar eerder zijn baan als stripper.

Een bekende Nederlander die Angelo’s stripkunsten al met eigen ogen heeft mogen bewonderen is niemand minder dan Michella Kox. “Deze verleider heb ik lekker al naakt gezien”, schreef de gossip queen in haar Insta-story over Angelo's striptease. Foto's van het zinderende spektakel vind je hier.

Echte liefde 

Zoals Temptation-ingewijden al wisten, gaat dit seizoen van de realityshow anders dan voorgaande seizoenen. De verleiders en verleidsters zijn écht op zoek naar de liefde, no playin' games this time. En verleider Angelo weet precies wat hij zoekt. Hij liet al weten dat hij een echte familieman is en dat hij graag een gezinnetje wil stichten met zijn droomvrouw.

Hoewel Angelo zelf zeker niet verlegen is, vindt hij dat een vrouw ook wel op hem mag afstappen. De verleider houdt namelijk wel van een zelfverzekerde vrouw. Waar hij dan weer niet van houdt? Van vrouwen die bier drinken. Succes daarmee, Angelo, want beer drinking ladies zijn ook een ware catch!

Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook